| cum ati dori sa arate o iubitul perfect? | |
|
|
Author | Message |
---|
Aiko Co Admin
Mesaje : 3364 Reputatie : 1 Varsta : 29 Localizare : Paris , France
| Subject: cum ati dori sa arate o iubitul perfect? Wed Jun 20, 2012 12:44 pm | |
|
| |
Electra :3 Light
Mesaje : 7 Reputatie : 0 Varsta : 27 Localizare : Potatoes World c:
| Subject: Re: cum ati dori sa arate o iubitul perfect? Fri Sep 07, 2012 12:46 pm | |
| Hmm grea intrebare si nu cred ca as vrea sa fie perfect. Caci daca ar fi perfect nu ar mai avea acel farmec, dar totusi.. :3 Fizic: par cret, ochi verzi, inalt dar nu exagerat, chipes, cu frintea lata si buze carnoase, cu un accent britanic si bine inteles cat de cat lucrat. Sentimental: sa fie un iubit loial, sa fie romantic, sa aibe simtul umorului, cheecky (obraznic asa), si sa ma lase sa-l iau in brate la fiecare secunda. In rest ar fi multe, dar iubitul este perfect daca fata asa il vede. | |
|
| |
Aiko Co Admin
| Subject: Re: cum ati dori sa arate o iubitul perfect? Sat Sep 08, 2012 6:42 am | |
| interesanta descrierea ta | |
|
| |
gaby_ella Co Admin
| Subject: Re: cum ati dori sa arate o iubitul perfect? Sat Sep 08, 2012 10:39 am | |
| | |
|
| |
Anne Marie. Addicted
Mesaje : 437 Reputatie : -1 Varsta : 30 Localizare : Craiova ^__^
| Subject: Re: cum ati dori sa arate o iubitul perfect? Thu Sep 13, 2012 5:36 am | |
| Baiatul perfect sau iubitul perfect pentru mine este chiar prietenul meu cel mai bun imaginar Robert de care sunt indragostita. Intr-un mod bizar e copia fidela a lui James Franco din Spiderman :-" Tare suspect. Si e perfect, fiindca e mereu alaturi de mine cand am nevoie. Fiindca ma face sa rad. Fiindca e singurul caruia ii permit sa-mi zica "Baby", "Sugar", ori alt alint de genul .Fiindca atunci cand zambeste face niste gropite adorabile. Fiindca are o masina care e chiar masina mea preferata - Ashton Martin DB9. Fiindca nu se suparata niciodata. Fiindca ma face sa am fluturi in stomac. Fiindca atunci cand ma priveste ma pierd in ochii lui cafenii care mocnesc precum niste carbuni. Fiindca l-as tine de mana o eternitate chiar daca ar incepe sa ne transpire palmele. Fiindca in bratele lui uit de tot. Fiindca ma lasa sa-i fur tigarile. Si este atat de perfect pentru mine doar pentru ca nu exista... )! [da, stiu, am avut un mod mai stupid de a caracteriza baiatul perfect pentru mine... si nu am spus chiar tot fiindca mi s-a facut lene] | |
|
| |
Aiko Co Admin
| Subject: Re: cum ati dori sa arate o iubitul perfect? Fri Sep 14, 2012 3:16 am | |
| sa inteleg ca robert e prietenul tau imaginar . woow . ma uimesti si eu an un prieten imaginar care seamana cu Jun Matsumoto | |
|
| |
Anne Marie. Addicted
| Subject: Re: cum ati dori sa arate o iubitul perfect? Sat Nov 03, 2012 9:54 am | |
| yeah, e cumva ciudat sa am unul de la...hm cred ca a devenit prietenul meu imaginar pe la 15 ani :-? cand eram mica mica nu aveam unul ) | |
|
| |
Aiko Co Admin
| Subject: Re: cum ati dori sa arate o iubitul perfect? Sun Nov 04, 2012 8:24 am | |
| iar acum ti-ai gasit unu real? | |
|
| |
Anne Marie. Addicted
| Subject: Re: cum ati dori sa arate o iubitul perfect? Sun Nov 04, 2012 9:53 am | |
| am gasit unul care sa-mi placa, dar nu si care sa fie impreua cu mine...inca :]] | |
|
| |
Aiko Co Admin
| Subject: Re: cum ati dori sa arate o iubitul perfect? Tue Nov 06, 2012 12:51 am | |
| cam socant | |
|
| |
Anne Marie. Addicted
| Subject: Re: cum ati dori sa arate o iubitul perfect? Tue Nov 06, 2012 12:58 pm | |
| ) de ce? | |
|
| |
Aiko Co Admin
| Subject: Re: cum ati dori sa arate o iubitul perfect? Fri Nov 09, 2012 10:15 am | |
| pur si simplu | |
|
| |
gaby_ella Co Admin
| Subject: Re: cum ati dori sa arate o iubitul perfect? Sat Nov 10, 2012 9:56 am | |
| sa fie destept , frumos , sa stie cum sa se compoarte | |
|
| |
Aiko Co Admin
| Subject: Re: cum ati dori sa arate o iubitul perfect? Sat Nov 10, 2012 9:58 am | |
| asta conteaza cel mai mult | |
|
| |
gaby_ella Co Admin
| Subject: Re: cum ati dori sa arate o iubitul perfect? Sat Nov 10, 2012 9:59 am | |
| | |
|
| |
Aiko Co Admin
| Subject: Re: cum ati dori sa arate o iubitul perfect? Sat Nov 10, 2012 10:12 am | |
| rar mai gasesti genul acesta de persoane | |
|
| |
gaby_ella Co Admin
| Subject: Re: cum ati dori sa arate o iubitul perfect? Sat Nov 10, 2012 10:14 am | |
| | |
|
| |
Anne Marie. Addicted
| Subject: Re: cum ati dori sa arate o iubitul perfect? Sat Nov 10, 2012 2:40 pm | |
| eu cunosc destule persoane care au calitatile astea, dar ii strica celalte defecte | |
|
| |
Aiko Co Admin
| Subject: Re: cum ati dori sa arate o iubitul perfect? Sun Nov 11, 2012 5:42 am | |
| multi se gandesc doar la egoul lor si uita de calitatiile pozitive | |
|
| |
Anne Marie. Addicted
| Subject: Re: cum ati dori sa arate o iubitul perfect? Sun Nov 11, 2012 6:18 am | |
| multi vor sa para "duri" si "smecheri " ...such a shame... | |
|
| |
Aiko Co Admin
| Subject: Re: cum ati dori sa arate o iubitul perfect? Sun Nov 11, 2012 6:28 am | |
| hai sa povestim pe chat , primul topic de la cafenea | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: cum ati dori sa arate o iubitul perfect? | |
| |
|
| |
|