| cum va dorit sia arate iubita voastra? | |
|
|
Author | Message |
---|
Aiko Co Admin
Mesaje : 3364 Reputatie : 1 Varsta : 29 Localizare : Paris , France
| Subject: cum va dorit sia arate iubita voastra? Tue May 22, 2012 8:12 am | |
| cum ati dori sa arate o iubita perfecta? | |
|
| |
FourthAngel Membru Adolescent
Mesaje : 106 Reputatie : 0 Varsta : 27 Localizare : Bucuresti
| Subject: Re: cum va dorit sia arate iubita voastra? Thu May 24, 2012 11:19 am | |
| Imi plac foarte mult fetele emo :X, dar as vrea sa aiba un suflet bun, sa nu ma dezamageasca decat sa imi satisfaca dorintele trupesti si dupa sa imi spulbere sufletul. | |
|
| |
Aiko Co Admin
| Subject: Re: cum va dorit sia arate iubita voastra? Fri May 25, 2012 3:55 am | |
| asteptam mai multe pareri | |
|
| |
RaulBarbaric Light
Mesaje : 9 Reputatie : 0 Varsta : 26 Localizare : Judet: Cluj Napoca Comuna:Aghiresu Fabrici
| Subject: Re: cum va dorit sia arate iubita voastra? Sat May 26, 2012 3:41 am | |
| Sa Fie Dragutza Harnica Si Sa Fie Buna La Suflet Si Sa Nu Faca Prosti . si cam atat | |
|
| |
FourthAngel Membru Adolescent
Mesaje : 106 Reputatie : 0 Varsta : 27 Localizare : Bucuresti
| Subject: Re: cum va dorit sia arate iubita voastra? Tue May 29, 2012 9:34 am | |
| Am pus prima oara numai lucruri de tin de suflet ( sorry am vazut "fie" in loc de "arate" ) Pai, blonda cu ochi verzi/ albastrii sau bruneta cu ochi caprui (iii love it :X). [<3 Black hair btw (in love)] . Oricum imi plac foarte mult ochii la o fata :X, indiferent cum sunt ei ( eu nu sunt timid asa d felu meu da cand ma uit in ochi la o fata ma pierd... :"> ). Deci, daca o fata se uita in ochii mei si scoate un sunet gen "aaah" ( gen dulce, nu tipator xD) m-a sedus complet :X. Imi place mlt paru lung ( Fuck i love it !!! ) si sa fie inaltutza :P ( am 1,83 ... xD nu vreau sa stau in genunchi -.- ). Anyway... cam atat :P. | |
|
| |
Aiko Co Admin
| Subject: Re: cum va dorit sia arate iubita voastra? Mon Jun 18, 2012 9:34 am | |
| | |
|
| |
Da Vinci Addicted
| Subject: Re: cum va dorit sia arate iubita voastra? Wed Jun 20, 2012 11:39 am | |
| :-s... si iubiti? )) | |
|
| |
Aiko Co Admin
| Subject: Re: cum va dorit sia arate iubita voastra? Wed Jun 20, 2012 12:44 pm | |
| | |
|
| |
RaulBarbaric Light
Mesaje : 9 Reputatie : 0 Varsta : 26 Localizare : Judet: Cluj Napoca Comuna:Aghiresu Fabrici
| Subject: Repli Cum Va Doriti Iubita. Sat Jun 30, 2012 5:10 am | |
| Frumoasa Si Sa Vb Frumos:) | |
|
| |
Aiko Co Admin
| Subject: Re: cum va dorit sia arate iubita voastra? Sat Jun 30, 2012 5:14 am | |
| | |
|
| |
RaulBarbaric Light
| Subject: Re:doar atat? Sat Jun 30, 2012 5:17 am | |
| pai ce sa mai fie alceva? nu sunt pretentios | |
|
| |
Aiko Co Admin
| Subject: Re: cum va dorit sia arate iubita voastra? Sat Jun 30, 2012 5:22 am | |
| e bine atunci mai ai timp pana la 20 si ceva sa tot alegi | |
|
| |
3mY Addicted
| Subject: Re: cum va dorit sia arate iubita voastra? Wed Jul 18, 2012 11:56 am | |
| Pai sa fie desteapta si frumoasa | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: cum va dorit sia arate iubita voastra? | |
| |
|
| |
| cum va dorit sia arate iubita voastra? | |
|