| Cat de cool este sa fumezi? | |
|
|
Author | Message |
---|
Aiko Co Admin
Mesaje : 3364 Reputatie : 1 Varsta : 29 Localizare : Paris , France
| Subject: Cat de cool este sa fumezi? Mon Apr 16, 2012 7:11 am | |
| Eu as formula intrebarea asta cu totul altfel. Cat de cool este sa fii tu cel care nu fumeaza, in ciuda presiunilor prietenilor tai? Cat de cool este sa fii cool doar prin ceea ce esti, fara o tigara care in final ajunge sa iti ingreuneze stilul? Poti sa fii cool prin felul cum te porti, prin modul cum vorbesti, prin atitudine. Hainele, masinile, machiajul, accesoriile pe care le porti, prietenii pe care ti-i alegi – toate acestea sau orice alte „trucuri” la care mai recurgi ca sa fii cool – ar trebui sa-ti completeze personalitatea, nu sa ti-o defineasca.
La fel si cu fumatul. Ok, tentatia va fi foarte mare sa incerci. Si cel mai dificil va fi, atunci cand, dupa ce vei incerca, vei putea spune „nu” unei dependente de care apoi te vei lupta sa scapi toata viata.
Si de ce nu te-ai apuca sa fumez pana la urma? Daca te apuci de fumat, trebuie sa iei in calcul mai multe aspecte. In primul rand, vei cheltui mai multi bani. Trebuie sa iei in calcul ca asa vei ramane mai repede fara bani si nu vei mai putea iesi la fel de des in oras cu prietenii. Mai mult decat atat, desi poate ca te-ai apucat de fumat ca sa pari mai cool, trebuie sa stii ca fumatul poate avea efecte negative asupra felului cum arati. Dintii tai se vor ingalbeni, unghiile si degetele ti se vor pata si ele. Banuiesc ca, daca ti-as enumera toate problemele de sanatate pe care le poate aduce cu sine fumatul, nu te-as convinge prea mult. Vei creste si vei putea decide atunci daca vrei sa fumezi sau nu. | |
|
| |
Da Vinci Addicted
| Subject: Re: Cat de cool este sa fumezi? Tue Apr 17, 2012 3:11 am | |
| e mai cool sa nu fumezi ! si din punctul de vedere al sanatastii dar dai dovada ca esti mai puternic decat cei din anturajul ta si im plus esti mai tare cad nu esti la fel ca ceilalti! | |
|
| |
Aiko Co Admin
| Subject: Re: Cat de cool este sa fumezi? Tue Apr 17, 2012 9:21 am | |
| eu sunt nefumatoare nu mi se pare ca fumatul te face o persoana cool , este o prostie | |
|
| |
Bubbles. Light
Mesaje : 22 Reputatie : 0 Varsta : 25 Localizare : Ur dreams babe ;)
| Subject: Re: Cat de cool este sa fumezi? Sat May 05, 2012 8:22 am | |
| Nu fumez, nu am nimic cu cei care fumeaza si nici cu cei care nu fumeaza. | |
|
| |
Aiko Co Admin
| Subject: Re: Cat de cool este sa fumezi? Sat May 05, 2012 11:33 am | |
| super inca un nefumator | |
|
| |
FourthAngel Membru Adolescent
Mesaje : 106 Reputatie : 0 Varsta : 27 Localizare : Bucuresti
| Subject: Re: Cat de cool este sa fumezi? Thu May 24, 2012 10:05 am | |
| N-am fumat niciodata tutun. Am incercat odata iarba si... te ia putin ameteala... E urat... incepi sa razi din orice... in fine. De cand sunt mic mi-am promis ca n-am sa fumez si desi toti prietenii imi zic sa o fac nu am nici cea mai mica tentatie . | |
|
| |
Aiko Co Admin
| Subject: Re: Cat de cool este sa fumezi? Thu May 24, 2012 10:09 am | |
| sa inteleg ca e ca si cum ai bea o sticla de JB? | |
|
| |
Anne Marie. Addicted
Mesaje : 437 Reputatie : -1 Varsta : 30 Localizare : Craiova ^__^
| Subject: Re: Cat de cool este sa fumezi? Thu Sep 13, 2012 5:30 am | |
| Nu este cool sa fumezi, este doar nesanatos si majoritatea se apuca din motive prostesti. Cateodata fumatul isi da impresia ca te calmeaza, dar eu zic ca e doar efectul placebo. M-am apucat de fumat dintr-o prostie, nici nu mai conteaza motivul, realizez ca a fost stupid. M-am lasat, m-am apucat din nou si acum m-am lasat iar. Sa vedem cat ma tine. | |
|
| |
Rae-Soo Web Admin
Mesaje : 35 Reputatie : 0 Varsta : 25 Localizare : Slatina-Olt.
| Subject: Re: Cat de cool este sa fumezi? Thu Sep 13, 2012 11:02 pm | |
| Eu am incercat sa fumez, asa din curiozitate sa vad ce naiba au tigarile astea de fumeaza toti...da eu nu trageam in plamani, trageam in gat si fumam, asa rar, da nu era ca sunt dependenta sau ceva, doar ca imi aminteam si vruiam sa vad cum e, dupa am fumat un kent scurt si m-a luat gatul.Ma durea gatul rau, ma ustura in gat, eram ragusita, tuseam, aveam puroi in gat...si de atunci am zis ca nu mai pun gura pe tigari, oricum nu imi placeau :D. Si am invatat si la biologie ce se intampla daca fumei si m-am lasat. O colega de-a lui sor'mea stia ca am fumat si dupa m-a pus sa mai incerc ca stia ca vreau si pana la urma am luat si atunci am tras in plamani si nu mi-a placut si am zis ca nu mai fumez niciodata si nu am mai pus gura pe o tigare si nici nu o sa mai pun. | |
|
| |
Aiko Co Admin
| Subject: Re: Cat de cool este sa fumezi? Fri Sep 14, 2012 4:32 am | |
| cel mai bine e sa nu fumati . va stricati plamanii cu asa ceva | |
|
| |
Anne Marie. Addicted
| Subject: Re: Cat de cool este sa fumezi? Fri Sep 14, 2012 7:26 am | |
| sau gatul. depinde daca tragi in plamani sau in gat | |
|
| |
Aiko Co Admin
| Subject: Re: Cat de cool este sa fumezi? Fri Sep 14, 2012 8:04 am | |
| e un risc mai mare pentru cancer | |
|
| |
Anne Marie. Addicted
| Subject: Re: Cat de cool este sa fumezi? Wed Nov 21, 2012 3:41 am | |
| da, este, dar nu e obligatoriu sa faci cancer daca fumezi...adica sunt foarte multi cei care fumeaza si nu sufera/nu vor suferi de aceasta boala | |
|
| |
Black Monster Light
| Subject: Re: Cat de cool este sa fumezi? Fri Jul 31, 2015 1:00 pm | |
| eu sunt fumatoare, dar nu fumez ca sa fiu "cool" si nu am inceput sa fumez pentru ca prietenii mei fac asta... eu am mai multe motive.. pe care probabil toata lumea le considera prostesti, desi pentru mine nu e asa. probabil multi care nu ma plac vor spune ca fumez ca sa fiu la moda sau pentru ca sunt metalista si toti prietenii mei fumeaza..pai uite ca am multi prieteni care nu au facut asta niciodata.. si ei ma apreciaza indiferent ce fac. in fine... ideea e ca nu e cool sa fumezi | |
|
| |
Aiko Co Admin
| Subject: Re: Cat de cool este sa fumezi? Wed Aug 26, 2015 11:37 am | |
| cam asa cred ca fac majoritatea persoanelor | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Cat de cool este sa fumezi? | |
| |
|