Zona VIP
Zona VIP
Zona VIP
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

┏(◕◡◕)┛ RPG FORUM-----JOIN US !-----Zona VIP┏(◕◡◕)┛

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log inLog in  GalaxyGamer  

Drogurile costa

Go down 
3 posters
AuthorMessage
Aiko
Co Admin
Co Admin
Aiko

Mesaje Mesaje : 3364
Reputatie Reputatie : 1
Varsta Varsta : 29
Localizare Localizare : Paris , France

Drogurile costa Empty
PostSubject: Drogurile costa   Drogurile costa EmptyMon Apr 16, 2012 7:09 am

Foarte mult. Iti pot aduce probleme serioase. Indiferent de cat de multi bani au parintii tai, dependenta de droguri iti va cere sa cheltui mereu mai mult. Si va veni un moment cand nu vei mai avea bani si parintii tai vor incepe sa aiba anumite suspiciuni.

Lipsa banilor si disperarea te-ar putea aduce intr-o conditie cum nici macar nu ai crezut ca exista. I-ai putea pierde pe cei dragi, ai putea ajunge pe strazi. Te-ai putea pierde chiar pe tine…

Pe langa asta, impartirea seringilor si a acelor cu alte persoane poate duce la contaminarea cu diverse boli letale. Precum SIDA sau hepatita C, printre cele mai cunoscute. Dar cele doua de mai sus sunt doar niste efecte secundare. Pe cele principale le stii si tu.

Pe scurt, iata despre ce este vorba:
Consumul de droguri iti afecteaza capacitatea de a gandi, de a actiona liber; daca pana acum te simteai limitat de cei din jur, consumul de droguri iti va controla viata mai mult decat oricine altcineva. Iti va dicta de ce ai nevoie. Iti va dicta ce fel de prieteni sa-ti faci. Iti va dicta sa devii violent, sa ii alungi pe cei la care tii.

Drogurile te vor transforma intr-o persoana pe care clar nu o ai placea-o daca ai intalni-o pe strada. Vei deveni neingrijit/-a, pentru ca nu iti va pasa de felul cum arati, spre dispretul celor din jur. Prietenii vor incepe sa te ocoleasca, pentru ca tu ii vei respinge, pentru ca drogurile te vor afecta la nivel psihic.
Paranoia si schizofrenia cauzate de substantele continute de narcotice te vor face sa nu mai poti deosebi realitatea de vis. Sau, mai degraba, de cosmar. Pentru ca, daca la inceput, poate drogurile iti vor induce o minunata stare de fericire, dupa ce te vei obisnui cu ele, nevoia de ele te va arunca intr-un cosmar.

Vei trece prin niste dureri si suferinte fizice greu de suportat. Desi cei care recurg la ele, le iau pentru a se relaxa, pentru a-si induce o stare de „bine”, cand devin dependenti, nevoia pentru droguri va fi atat de ridicata, incat se va ajunge la niste dureri fizice de nedescris.
Back to top Go down
http://japanandkorea.wikiforum.net
● Lene
Asistent
Asistent
● Lene

Mesaje Mesaje : 36
Reputatie Reputatie : 0
Varsta Varsta : 27
Localizare Localizare : Shh! Secret! o.o

Drogurile costa Empty
PostSubject: Re: Drogurile costa   Drogurile costa EmptyTue May 01, 2012 12:12 am

Asta-i singurul motiv pentru care nu incerc =]]]]

Ps: Glumesc :3
Back to top Go down
http://myplace.forumgratuit.ro/f17-sa-ne-cunoastem
Aiko
Co Admin
Co Admin
Aiko

Drogurile costa Empty
PostSubject: Re: Drogurile costa   Drogurile costa EmptyTue May 01, 2012 1:36 am

Drogurile costa 3268751438
Back to top Go down
Alethia Spitz
Administrator
Administrator
Alethia Spitz

Mesaje Mesaje : 160
Reputatie Reputatie : 0
Varsta Varsta : 38
Localizare Localizare : Braila

Drogurile costa Empty
PostSubject: Re: Drogurile costa   Drogurile costa EmptyThu Jan 24, 2013 10:42 am

-Nu numai ca te seaca de bani dar organismul cere din ce in ce mai mult pana ajungi sa ceara mai mult decat poate suporta si atunci se naste supradoza si poti muri uso fiindca sistemul imunitar va fi la pamant din cauza celorlalte doze luae pana atunci. Sistemul imunitar poate sa cada de la drogjuri si sa te imbolnavesti foarte usor de orice si sa acumulezi cateva boli simultan.
Back to top Go down
Aiko
Co Admin
Co Admin
Aiko

Drogurile costa Empty
PostSubject: Re: Drogurile costa   Drogurile costa EmptyThu Apr 23, 2015 9:42 am

eu am avut 2 colegi de liceu care consumau droguri
Back to top Go down
Sponsored content

Drogurile costa Empty
PostSubject: Re: Drogurile costa   Drogurile costa Empty

Back to top Go down

Drogurile costa
Back to top 
Page 1 of 1