ooo daca ar fi sa vorbesc deprimi 2 ani de liceu ar fi multe de zis...sunt poate cele mai frumoase momente cele mai emotionante cele mai stresante, enervante dar cel mai important sunt de neuitat. Prima data cand mi-am cunoscut colegi era :-o
" VAI cu astia o sa fiu in clasa" iar ei "
Iuuu cei cu ciudata asta /" de precizat sunt cunoscuta in tot liceul ca cea mai extravaganta fata(ma imbrac cum nici nu iti trece prin cap ) iar acum cand ne aducem aminte radem, fiind cei mai buni prieteni (deci iti faci prieteni doi si poate ce-i mai buni)....pai cum era sa se scada la toata clasa cate 2 puncte la purtare pentru ca am venit toti in pijamale
)...cine sunt nebuini care in fiecare vineri vin imbracti in diferite teme (hipppy, rock, pitipoance & cocalari,western, ne-am imbracat ca vedetele noastre preferate, ne-am imbracta cum am trasla sort
))....singura clasa din liceu care si-au pus bradul pe tavan...
) ne-am decorat clasa de pasti, craciun, halloween,martisor...app cine a dat in loc de martisor profesoarelor cate un pui de gaina cu funda...
) am vrut sa ma mut la alt liceu dar nu ma trage inima:))cine face cina ce de taina la scoala:))