Zona VIP
Zona VIP
Zona VIP
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

┏(◕◡◕)┛ RPG FORUM-----JOIN US !-----Zona VIP┏(◕◡◕)┛

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log inLog in  GalaxyGamer  

۞In cautarea printului۞

Go down 
2 posters
AuthorMessage
Valla Alucard
Light
Light
Valla Alucard

Mesaje Mesaje : 27
Reputatie Reputatie : 0
Varsta Varsta : 31
Localizare Localizare : UK

۞In cautarea printului۞ Empty
PostSubject: ۞In cautarea printului۞   ۞In cautarea printului۞ EmptyFri Sep 15, 2017 7:01 am

۞In cautarea printului۞ Very-old-books-1310025

Valla statea in camera si isi facu curat. Printre dezastrul ei din camera gasii o carte cu coperta de piele, inchisa de un lacat de rubin pe care nu putea fi spart. Lua cartea in mana si citii titlul scris in litere celtice: "۞In cautarea printului۞. Cartea i se paru destul de interesanta si plina de mister.

Last edited by Valla Alucard on Fri Sep 15, 2017 8:03 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
Alethia Spitz
Administrator
Administrator
Alethia Spitz

Mesaje Mesaje : 160
Varsta Varsta : 38
Localizare Localizare : Braila

PostSubject: Re: ۞In cautarea printului۞   ۞In cautarea printului۞ EmptyFri Sep 15, 2017 7:56 am

Sanara:

Eram si eu in cautarea cartii numita In cautarea printului. Eram insa curioasa de ce cartea era incuiata cu lacat.
Back to top Go down
Valla Alucard
Light
Light
Valla Alucard

PostSubject: Re: ۞In cautarea printului۞   ۞In cautarea printului۞ EmptyFri Sep 15, 2017 8:03 am

inca priveam cum acea carte statea pe pat, incercand s-o deschid cu o clema, brusc scrisul incepu sa sclipeasca atunci cand raza soarelui se reflecta pe descuietoare. Nu dupa mult timp, cartea se deschise, formand un vortez si disparand brusc, de nu se mai vazu o urma de ea.
Back to top Go down
Alethia Spitz
Administrator
Administrator
Alethia Spitz

Mesaje Mesaje : 160
Varsta Varsta : 38
Localizare Localizare : Braila

PostSubject: Re: ۞In cautarea printului۞   ۞In cautarea printului۞ EmptyFri Sep 15, 2017 9:26 am

-Ce s-a intamplat? Intreb eu mirata, cand intrasem in camera si vazusem ce se intamplase.
-Da-mi voie sa ma prezint. Ma numesc Sharma Sanara, printesa regatului Fairytopia. Am fost la biblioteca si de acolo am aflat ca aceasta carte a fost imprumutata de tine si eu fiind printesa mi-au spus unde as putea sa te gasesc.
Back to top Go down
Valla Alucard
Light
Light
Valla Alucard

PostSubject: Re: ۞In cautarea printului۞   ۞In cautarea printului۞ EmptyFri Sep 15, 2017 12:19 pm

ceva ciudat se intamplase si nu intelegeam ce, tot ce aveam in camera mea se transformase in aranjamente medievale, iar o zana intra in camera mea.
-Lasa-ma sa ghicesc, am calatorit in spatiu si timp ajungand in lumea oamenilor in evul mediu?
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: ۞In cautarea printului۞   ۞In cautarea printului۞ Empty

Back to top Go down

۞In cautarea printului۞
Back to top 
Page 1 of 1