Sanara:
Ma decisesem sa fac o vizita la castelul contelui Dracula mai ales ca stiam ca acasa era si nepoata lui Valla. Insa ma gandisem sa fiu de dimensiunea unei papusi. Cel putin asa poate contele ar fi considerat ca o zana mica nu poate crea probleme si ca sangele ei ar fi cam insuficient. Stiam ca vampirii sunt atrasi de sangele de zana dar pe de alta parte pentru ei sangele de zana era un pic toxic, cam la fel ca alcoolul pentru oameni. Sangele de zana reusind sa ii imbete pe vampiri. Pe de alta parte fiind cat o papusa, eram usor de ascuns.
Ar fi fost o experienta minunata impreuna cu nepoata contelui si aveam multe in plan sperand ca ea sa ma accpete ca atat timp cat stau in vizita la ea, sa fiu de dimensiunea unei papusi.
Asa ca plecasem spre castelul contelui si cand ajung in fata castelului cu decor gothic, beau potiunea si ma micsorez. Apoi dupa ce ma micsorez ma imbracasem in rochia unei papusi, rochie care o luasem cu mine. Apoi bat la usa. Spre surprinderea mea, usa se deschise automat si intru in holul urias al castelului. In urma mea usa se trantise brusc.
-Alo! E cineva acasa? Strig eu. Speram ca datorita auzului lor sensibil, sa auda si vocea slaba a unei zane de dimensiunea unei papusi.