| Hey!.. ^_^ | |
|
|
Author | Message |
---|
Luciferswife Light
| Subject: Hey!.. ^_^ Sat Dec 17, 2016 6:13 am | |
| Bună,peeps! ^_^ Mă numesc Andreea,dar pentru că e mai uşor şi sună mai cool (lol),puteți să îmi spuneți Andy sau Luci ^_^ Hmm,am 18 ani,îmi place să citesc,să fangirl-uiesc (nu e un cuvânt,acum l-am inventat,yey!) și să stau degeaba în majoritatea timpului.Mă uit la câteva seriale și anime-uri,dar nu am cine știe ce cultură pop xD Îmi plac mult limbile străine și vreau să învăț îndeajuns de multe încât să pot fi numită o poliglotă :D Momentn studiez doar engleza și franceza și sunt la stadiul de ”limbă de baltă” da-i ok hehe.Altceva nu știu ce să mai zic despre mine,n-am o viață interesantă,ce să-i faci.Îmi place nespus să mă exprim prin scris,o fac cu mai multă ușurință decât prin vorbire și de aceea m-am și apucat de RPG,ca să îmi pun la încercare creativitatea și ”talentul” și imaginația și fac asta de patru ani aproximativ cu mici (sau mai mari) intermitențe sau mai degrabă perioade de lene pentru că mda,asta sunt eu xD Dacă nu v-am plictisit până aici (slabe șanse tho),mulțumesc că ați citit bâbâiala mea și sper să pot posta cu fiecare dintre voi ^_^ P.S. I overuse the ”kawaii-face” emoticon P.P.S. Am tendința să o dau pe fromgleză din când în când în posturi,in or out rpg,ups! | |
|
| |
Nowie Light
| Subject: Re: Hey!.. ^_^ Sat Dec 17, 2016 10:22 am | |
| Bună Luci! Bine ai venit pe forum, distracţie plăcută şi ne mai vedem pe aici. <3 Am o întrebare totuşi! Ce seriale urmăreşti? | |
|
| |
Luciferswife Light
| Subject: Re: Hey!.. ^_^ Sun Dec 18, 2016 4:34 am | |
| Mulțumesc frumos! :D Momentan,mă uit doar la Supernatural,dar o să încep în vacanță The Walking Dead hehe,și cu puțin noroc,și Lucifer ^_^ Probabil că e lame,având în vedere că alți oameni pot să se uite în același timp la câte 5 seriale :”( Dar eu nu pot să mă concentrez pe mai mult de unul odată xD | |
|
| |
Nowie Light
| Subject: Re: Hey!.. ^_^ Sun Dec 18, 2016 10:12 am | |
| Nu-i bai, te poţi uita la câte seriale doreşti, nu te grăbeşte nimeni. Şi Lucifer să ştii că e tare fain! dar personajul e ceva mai diferit faţă de cel din Supernatural. Ştiu că poate te înnebunesc cu întrebările, daaar îmi poţi spune dacă ai vreun favorit în spn? :3 | |
|
| |
Alice in Wonderland Light
Mesaje : 37 Reputatie : 0 Varsta : 24 Localizare : Disney World
| Subject: Re: Hey!.. ^_^ Sun Dec 18, 2016 3:50 pm | |
| | |
|
| |
Aiko Co Admin
Mesaje : 3364 Reputatie : 1 Varsta : 29 Localizare : Paris , France
| Subject: Re: Hey!.. ^_^ Mon Dec 19, 2016 12:44 pm | |
| ma bucur sa te revad | |