| DARK ROSE | |
|
|
Author | Message |
---|
Aiko Co Admin
Mesaje : 3364 Reputatie : 1 Varsta : 29 Localizare : Paris , France
| Subject: DARK ROSE Thu Dec 15, 2016 6:10 am | |
| Aiko se aventura prin padurile intunecate ale Angliei alaturi de prietenii ei. In timp ce mergea cu capu pe sus privind cerul instelat si facand cateva poze, cazu rostogolindu-se de-a dura de pe un deal. Cand se trezii din ameteala, vazu o poteca marginita de nuste trandafiri negrii. Urma drumu si cand isi ridica privirea, in fata ei aparu un conac imens, avand arhitectura gotica. La prima vedere, parea parasit de mai bine de 200 de ani. | |
|
| |
Alethia Spitz Administrator
| Subject: Re: DARK ROSE Fri Sep 15, 2017 7:08 am | |
| Samy:
Stiam de acel conac vechi si parasit insa ma gandisem sa organizez acolo o petrecere de Halloween. Iar cat era de parasit munca trebuia sa inceapa cu vreo doua luni inainte dar eu crezusem ca ma voi incadra doar intr-o luna jumate. Oricum faptul ca era parasit natura deja facuse o parte din treaba.
Si nimeni nu se astepta ca gazda petrecerii sa fie o fiinta pe jumate paianjen urias. | |
|
| |
Valla Alucard Light
| Subject: Re: DARK ROSE Fri Sep 15, 2017 7:14 am | |
| Valla se apropie din ce in ce mai mult de acel conac, dechizand usa, aparand in fata ei o imagine sumbra, cazandu-i un paianjen in cap. | |
|
| |
| Subject: Re: DARK ROSE Fri Sep 15, 2017 7:23 am | |
| Insa si mai sumnbru poate era cand apar si eu o fata cu bust de adolescenta dar de la talie in jos aveam corp de paianjen urias. Iar pe langa cele 8 picioare ale mele aveam 4 maini din care 2 umane si 2 brate de paianjen, cu clestisori mici si mov la capete. | |
|
| |
Valla Alucard Light
| Subject: Re: DARK ROSE Fri Sep 15, 2017 7:28 am | |
| Valla continua sa intre in incapere, vazand intr-un colt umbra unei adolescente, parand ca si o stafie. | |
|
| |
| Subject: Re: DARK ROSE Fri Sep 15, 2017 7:48 am | |
| -Buna! O salut eu, sperand sa se apropie si sa imi vada si partea de paianjen. | |
|
| |
Valla Alucard Light
| Subject: Re: DARK ROSE Fri Sep 15, 2017 8:23 am | |
| -Buna!...mnda, patetic. spuse Valla pe un ton mai plictisit, asteptand sa vada ceva mult mai creativ din parta tinerei. Indiferent cad de mare ar fii sperietura pentru un muritor, pentru Valla nu era nimic, ea fiind un elf mort, iar elfii morti ne putand fii speriati. | |
|
| |
| Subject: Re: DARK ROSE Fri Sep 15, 2017 8:31 am | |
| -Stii, eu nu intentionam sa te sperii. Acum faceam doar pregatirile pentru Halloween. Ai vrea sa ma ajuti? Daca vrei o sperierura o sa iti dau una cand te vei astepta mai putin si te previn o sa fie unica si creativa. Vei avea cosmaruri o saptamana cel putin. | |
|
| |
Valla Alucard Light
| Subject: Re: DARK ROSE Fri Sep 15, 2017 12:20 pm | |
| -Halloween? intreba Valla mirata si socata in acelas timp, deja incepu sa se simta ciudat si confuza | |
|
| |
| Subject: Re: DARK ROSE Fri Sep 15, 2017 8:28 pm | |
| -Este o sarbatoare pe care o serbeaza oamenii. E si normal ca tu ca elf sa nu fi auzit de ea. Oamenilor le place sa se sperie intre ei. Ei spun ca astfel sperie si alunga duhurile rele din preajma lor. Legenda Halloween-ului a inceput cu un baiat Jack. Nu mai stiu exact legenda insa se spune ca el bantuie acum o data pe an in cautarea capului sau si are in loc de cap un dovleac cioplit cu lumanare. De aici simbolul Halloween-ului dovleacul cioplit la fereastra. A si sa stii ca sunt o bucatareasa excelenta. Mai ales placintele si prajiturile. | |
|
| |
Valla Alucard Light
| Subject: Re: DARK ROSE Fri Sep 15, 2017 10:47 pm | |
| -Mi se pare ceva frumos si as vrea sa stiu cat mai multe despre aceasta sarbatoare. . | |
|
| |
| Subject: Re: DARK ROSE Fri Sep 15, 2017 11:24 pm | |
| -Halloween este o sărbătoare de origine celtică, preluată astăzi de multe popoare din lumea occidentală, ea răspândindu-se în secolul al XIX-lea prin intermediul imigranților irlandezi din Statele Unite ale Americii. Este sărbătorită în noaptea de 31 octombrie, deși în unele țări data sărbătorii variază — de exemplu, în Suedia este sărbătorită în prima sâmbătă din noiembrie. Numele provine din limba engleză, de la expresia All Hallows' Even, numele sărbătorii creștine a tuturor sfinților, sărbătoare cu care Halloweenul a devenit asociat în țările unde predomină creștinismul occidental — catolic și protestant, deoarece în aceste culte creștine ziua tuturor sfinților este sărbătorită pe 1 noiembrie.
Specific pentru Halloween este dovleacul sculptat care reprezintă Lanterna lui Jack. Cu ocazia acestei sărbători copiii se maschează în vrăjitori, mumii sau alte personaje și colindă pe la case întrebând „Trick or Treat?” (Păcăleală sau dulciuri?), ca o amenințare că dacă nu li se dau dulciuri, persoanei colindate i se va juca o farsă. În alte țări Halloween este serbat prin parade și carnavaluri. Ii povestisem eu din ceea ce stiam. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: DARK ROSE | |
| |
|
| |
| DARK ROSE | |
|