Zona VIP
Zona VIP
Zona VIP
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

┏(◕◡◕)┛ RPG FORUM-----JOIN US !-----Zona VIP┏(◕◡◕)┛

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log inLog in  GalaxyGamer  

O zi de cumparaturi cu peripetii

Go down 
3 posters
Go to page : 1, 2  Next
AuthorMessage
♡Serena♡
Asistent
Asistent
♡Serena♡

Mesaje Mesaje : 47
Reputatie Reputatie : 0
Varsta Varsta : 28
Localizare Localizare : Kalos

O zi de cumparaturi cu peripetii Empty
PostSubject: O zi de cumparaturi cu peripetii   O zi de cumparaturi cu peripetii EmptySun Nov 29, 2015 7:34 am

Am iesit cu Fokko si Pancham sa imi cumpar niste haine pentru iarna. Ne-am oprit pe o bancuta din mall sa ne facem un plan de unde sa incepem.
Back to top Go down
Aiko
Co Admin
Co Admin
Aiko

Mesaje Mesaje : 3364
Reputatie Reputatie : 1
Varsta Varsta : 29
Localizare Localizare : Paris , France

PostSubject: Re: O zi de cumparaturi cu peripetii   O zi de cumparaturi cu peripetii EmptySun Nov 29, 2015 7:44 am

ma plimbam si eu prin Mall ca sa-mi cumpar niste hainute noi de craciun
Back to top Go down
http://japanandkorea.wikiforum.net
♡Serena♡
Asistent
Asistent
♡Serena♡

PostSubject: Re: O zi de cumparaturi cu peripetii   O zi de cumparaturi cu peripetii EmptySun Nov 29, 2015 7:52 am

-Deci o sa incepem de pe partea asta, bine?
Cei doi dadura aprobator din cap asa ca am intrat in primul magazin sa ne uitam de haine. Vroiam sa gasesc ceva dragut si pentru ei, mai ales ca Fokko adora sa fie imbracata frumos la orice ocazie mai speciala.
Back to top Go down
Aiko
Co Admin
Co Admin
Aiko

PostSubject: Re: O zi de cumparaturi cu peripetii   O zi de cumparaturi cu peripetii EmptySun Nov 29, 2015 7:56 am

mergand prin mall dau de o persoana care proba prin magazin niste haine
Back to top Go down
Alethia Spitz
Administrator
Administrator
Alethia Spitz

Mesaje Mesaje : 160
Varsta Varsta : 38
Localizare Localizare : Braila

PostSubject: Re: O zi de cumparaturi cu peripetii   O zi de cumparaturi cu peripetii EmptySun Nov 29, 2015 8:13 am

Sanara

Merg si eu prin mall sa imi fac cumparaturile de sarbatori.
Eram imbracata intr-o rochie scumpa de printesa:
http://www.quinceaneradresscity.com/products/big/112501/Orange-Red-Ball-Gown-Sweetheart-Floor-length-Organza-Beading-Quinceanera-Dress-820.jpg
Back to top Go down
♡Serena♡
Asistent
Asistent
♡Serena♡

PostSubject: Re: O zi de cumparaturi cu peripetii   O zi de cumparaturi cu peripetii EmptySun Nov 29, 2015 8:16 am

Probam o roche scurta rosie.
-Ce ziceti? Imi sta bine?
Cei doi parura incantati asa ca am bagat rochia in cos.
Back to top Go down
Aiko
Co Admin
Co Admin
Aiko

PostSubject: Re: O zi de cumparaturi cu peripetii   O zi de cumparaturi cu peripetii EmptySun Nov 29, 2015 8:22 am

ma uitam la ea si imi placea cum ii sta cu rochia
-Iti vine de minune
ii spun eu in timp ce eram cu un umeras in mana
Back to top Go down
♡Serena♡
Asistent
Asistent
♡Serena♡

PostSubject: Re: O zi de cumparaturi cu peripetii   O zi de cumparaturi cu peripetii EmptySun Nov 29, 2015 8:24 am

-Huh? Aaaa...Iti multumesc. Ii spun eu zambind.
Back to top Go down
Aiko
Co Admin
Co Admin
Aiko

PostSubject: Re: O zi de cumparaturi cu peripetii   O zi de cumparaturi cu peripetii EmptySun Nov 29, 2015 8:32 am

-Nu vreau sa par o ciudata, dar vroiam sa te ajut cu un mic sfat sau o parere
Back to top Go down
♡Serena♡
Asistent
Asistent
♡Serena♡

PostSubject: Re: O zi de cumparaturi cu peripetii   O zi de cumparaturi cu peripetii EmptySun Nov 29, 2015 8:36 am

-Nu-i nicio problema. Desi am aici sfatuitorii pentru asa ceva. spun eu aratand spre Fokko si Pancham. Chiar nu ma deranjeaza sa aud si parera altcuiva. continui eu zambindu-i usor.
Back to top Go down
Aiko
Co Admin
Co Admin
Aiko

PostSubject: Re: O zi de cumparaturi cu peripetii   O zi de cumparaturi cu peripetii EmptySun Nov 29, 2015 8:50 am

-Iti multumesc.
spun eu zambind si intorcandu-ma la ale mele
Back to top Go down
Alethia Spitz
Administrator
Administrator
Alethia Spitz

PostSubject: Re: O zi de cumparaturi cu peripetii   O zi de cumparaturi cu peripetii EmptySun Nov 29, 2015 8:58 am

Deodata agitatia in mall exploda. Vizita unei printese nu putea trece neobservata.
Back to top Go down
Aiko
Co Admin
Co Admin
Aiko

PostSubject: Re: O zi de cumparaturi cu peripetii   O zi de cumparaturi cu peripetii EmptySun Nov 29, 2015 9:00 am

ma uitam si eu sa vad ce se intampla si de ce lumea se uita asa ciudat si incremenit
Back to top Go down
Alethia Spitz
Administrator
Administrator
Alethia Spitz

PostSubject: Re: O zi de cumparaturi cu peripetii   O zi de cumparaturi cu peripetii EmptySun Nov 29, 2015 9:17 am

Ma indreptam spre zona de divertisment a mall-ului insaintremagazinele de hainesi zonade diverisment se afla amplasata o scena pentru spectacole unde nu era nimic programat inca decat in ajunul Craciunului. Dar era decorata de sarbatoare ca tot mall-ul de altfel.
Lumea banuia ca sunt printesa insa cand confirm lucrul acesta, nu imi imaginam ce avea sa urmeze. In mall agitatia exploda si mai mult. Lumea incepu sa faca coada ciorchine si sa isi strige nemultumirile fata de conducerea orasului. Si sa spuna ca vrea o printesa primar. Ca sa se miste ceva in orasul lor.

Last edited by Alethia Spitz on Sun Nov 29, 2015 9:20 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
♡Serena♡
Asistent
Asistent
♡Serena♡

PostSubject: Re: O zi de cumparaturi cu peripetii   O zi de cumparaturi cu peripetii EmptySun Nov 29, 2015 9:19 am

Vazand agitatia, am luat-o pe Fokko in brate iar Pancham se urca pe umarul meu si am mers sa vedem ce se intampla.
Back to top Go down
Aiko
Co Admin
Co Admin
Aiko

PostSubject: Re: O zi de cumparaturi cu peripetii   O zi de cumparaturi cu peripetii EmptySun Nov 29, 2015 9:25 am

ne uitam una la alta si nu stiam despre ce e vorba
Back to top Go down
♡Serena♡
Asistent
Asistent
♡Serena♡

PostSubject: Re: O zi de cumparaturi cu peripetii   O zi de cumparaturi cu peripetii EmptySun Nov 29, 2015 9:28 am

-Ce se intampla aici?
Back to top Go down
Aiko
Co Admin
Co Admin
Aiko

PostSubject: Re: O zi de cumparaturi cu peripetii   O zi de cumparaturi cu peripetii EmptySun Nov 29, 2015 9:30 am

-Nu stiu. Probabil a venit politia pe aici.
Back to top Go down
Alethia Spitz
Administrator
Administrator
Alethia Spitz

PostSubject: Re: O zi de cumparaturi cu peripetii   O zi de cumparaturi cu peripetii EmptySun Nov 29, 2015 9:48 am

Apoi se auzi printre lume zvonul:
-E o printesa aici.
Back to top Go down
Aiko
Co Admin
Co Admin
Aiko

PostSubject: Re: O zi de cumparaturi cu peripetii   O zi de cumparaturi cu peripetii EmptySun Nov 29, 2015 9:51 am

noi am inceput sa radem in hohote
Back to top Go down
Alethia Spitz
Administrator
Administrator
Alethia Spitz

PostSubject: Re: O zi de cumparaturi cu peripetii   O zi de cumparaturi cu peripetii EmptySun Nov 29, 2015 9:58 am

Cu toate ca agitatia era mare sefii mall-ului lua hotararea sa sparga orice urma de scepticism. Anunta la difuzoarele mall-ului.
-Stimati clienti, va anuntam in mod oficial de vizita neprogramata a printesei Sharma Sanara care a venit insa initial doar pentru cumparaturi dar este dispusa sa va asculte doleantele. Va rugam insistent sa nu va imbranciti si sa respectati regulile de bunsimt. Respectati ordinea si linistea publica.

Last edited by Alethia Spitz on Sun Nov 29, 2015 10:08 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
Aiko
Co Admin
Co Admin
Aiko

PostSubject: Re: O zi de cumparaturi cu peripetii   O zi de cumparaturi cu peripetii EmptySun Nov 29, 2015 10:02 am

-Patetic!
spun eu pe un ton mai fitos
Back to top Go down
Alethia Spitz
Administrator
Administrator
Alethia Spitz

PostSubject: Re: O zi de cumparaturi cu peripetii   O zi de cumparaturi cu peripetii EmptySun Nov 29, 2015 10:35 am

Desi cei care erau mai aproape auzeam ceea ce vorbesc eu cu cei din conducerea mall-ului care venisera acolo pe scena, cei mai din spate se bazau doar pe anunturile de la difuzoarele mall-ului.
Mi se dadu un microfon sa vorbesc.
-Eu printesa Sharma Sanara care vin dintr-o alta tara, am hotarat sa va ajut in unele privinte pe voi si pe orasul vostru, in masurile in care imi stau in puteri dat fiind ca nu sunt printesa acestei tari.
Amstabilit de comun acord cu directorul acestui mall ca prima masura impotriva saraciei sa sponsorizez extndereaacestuilant si transformearea lui intr-unlant de hipermarketuri economat unde se vor gasi si produse de baza importate din regatul meu la un pret de 90% mai mic decat cele obisnuite. Acesta fiind: Sare,zahar, faina,ulei, branza, lapte, paste, conserve de legume si pateuri vegetale.
Dar si alte produse alimentare la un pret de 50% mai mic decat marcile obisnuite.
Iar o veste bunape care v-o maipot daeste ca in acest supermarket, mierea de albine adusa din regatul meu va fi distribuita gratis. La fel si dulceata din diverse fructe si plante din regatul meu.
Dinpacate cumpoporul meu este unul vegetarian in legatura cuproduseledin carne, nu vapotajuta prea mult. Va anunt doar ca am convenit ca supermarketul sa faca o reducere de 10% a produselor din carne marca proprie iar Duminica si in zilele de sarbatoare reducerea va fi de 30%.
Deasemenea am vorbit telefonic cu primarul orasului vostru si am convenit ca regatul meu sa suporte anumite investitii in orasul vostru. Una dintre ele si cea mai urgenta este Proiectul de fluidizare a traficului ceeace va insemna extinderea retelei de metrou si a retelei de pasaje subetrane, largirea intrsectiilor si a bulevardelor principale, intersectii cu giratoriu si unda verde pentru masini. Dat fiind ca traficul pietonal va fi mutat in subteran in intersectiile supraaglomerate.
O alta masura este ca voi aduce din regatul meu un combustibil ecologic si regatul meu va suporta costurile cu trecerea masinilor de pe benzina pe combustibil eco iaracest combustibilecodinplante va fi vandut la pretul benzinei fara accize. Diferenta va fi undevala 70%.
Back to top Go down
Aiko
Co Admin
Co Admin
Aiko

PostSubject: Re: O zi de cumparaturi cu peripetii   O zi de cumparaturi cu peripetii EmptySun Nov 29, 2015 10:42 am

eu inca ma uitam ciudat spre acea persoana care zicea ca e printesa
Back to top Go down
♡Serena♡
Asistent
Asistent
♡Serena♡

PostSubject: Re: O zi de cumparaturi cu peripetii   O zi de cumparaturi cu peripetii EmptySun Nov 29, 2015 10:59 am

Eu, Fokko si Pancham ne uitam ciudat la Sanara si pana la urma am plecat si ne-am vazut de cumparaturi.
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: O zi de cumparaturi cu peripetii   O zi de cumparaturi cu peripetii Empty

Back to top Go down

O zi de cumparaturi cu peripetii
Back to top 
Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next