Rira. Light
| Subject: Rira chan a venit printre voi! :> Tue Apr 21, 2015 8:25 am | |
| Buna! Numele meu e Raluca. Am 14 ani, zodia Taur. Sunt din Piatra-Neamt, jud. Neamt. N-am s-o mai lungesc mult, va voi spune cateva lucruri despre mine :
~ Anime-urile mele preferate sunt : ♦ Another ♦ Amnesia ♦ Tokyo Ghoul ♦ Tonari no kaibutsu-kun ♦ Sukitte li na yo ♦ Akatsuki no Yona ♦ Ouran High School Host Club ♦ Free! ♦ Fairy Tail ♦ Gekkan Shoujo Nozaki-Kun etc.
Manga-urile preferate :
♠ Kedamono Kareshi ♠ 16 Life ♠ Namaikizakari ♠ Reimei no Arcana ♠ Kami-sama x Ore-sama x Danna-sama!
~ Tind sa nu-mi arat adevaratele sentimente. Par destul de rece si indiferenta dar defapt tin mult la toate persoanele dragi si imi pasa.
~ Imi place sa primesc complimente de la persoanele pe care le iubesc si/sau respect crush ... restul sunt doar linguseli.
~ Lumea ma vede o fata calma, linistita dar cand ma apuca nebuneala nu ma mai lasa.
~ Nu le sugerez oamenilor sa ma enerveze prea tare. Sa nu insiste asupra unor teme ce nu trebuie discutate ca altfel imi pierd controlul. Exceptii : cei mai buni prieteni si familia... cu ei trebuie sa vorbesc orice.
~ Renunt la orice ca sa nu pierd prietenii adevarati. Chiar daca am dreptate...
~ Nu suport barfitorii! Oameni care-i vorbesc pe la spate pe alti oameni...Macar daca i-ar vorbi de bine. -_- Chiar nu vreau sa-i mai aud. Si atunci cand un prieten incepe sa-mi spuna lucruri rele despre o persoana ( chiar daca nu o suport si merita asta ) schimb repede subiectul facandu-l sa inteleaga neinteresul meu sau ii spun in fata ca astfel de chestii nu sunt treaba mea.
~ Uneori sunt mai ... sadica. Si mai perversa.
Si cam atat. Sper ca randurile de mai sus v-au ajutat sa va faceti o idee despre mine... Una buna sper . ^^ | |
|
Aiko Co Admin
Mesaje : 3364 Reputatie : 1 Varsta : 29 Localizare : Paris , France
| Subject: Re: Rira chan a venit printre voi! :> Wed Apr 22, 2015 4:29 am | |
| Bine ai venit alaturi de noi! | |
|