ngerul blond transformat in demon gotic. Actrita care a renuntat la look-ul angelic pentru o coperta de revista
Ingerul blond transformat in demon gotic. Actrita care a renuntat la look-ul angelic pentru o coperta de revista
A 40-a aniversare a revistei W aduce patru coperte diferite, cate una pentru fiecare deceniu de existenta a celebrei reviste.
Scarlett Johansson a acceptat sa pozeze in stil gotic pentru coperta W Magazine, ea reprezentand anii '90. Intrebata ce i-a placut cel mai mult in aceasta perioada, Scarlett l-a numit pe comediantul american Chris Farley.
Cat despre ce nu i-a placut: "Helancile - sunt oribile. Am incercat si eu sa port, pentru ca sunt foarte practice, dar atat de nereusite. Barbatilor nu le plac helancile. N-am intalnit vreodata un barbat caruia sa ii placa ceva in jurul gatului... in afara de mainile mele", a spus ea.
Pentru anii 2000, revista a ales-o pentru coperta pe Keira Knightley, care si-a schimbat si ea look-ul cu aceasta ocazie, optand pentru un blond platinat.
Anii '80 sunt reprezentati de Mia Wasikowska, iar anii '70 de Rooney Mara.