Zona VIP
Zona VIP
Zona VIP
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

┏(◕◡◕)┛ RPG FORUM-----JOIN US !-----Zona VIP┏(◕◡◕)┛

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log inLog in  GalaxyGamer  

Ingerul blond transformat in demon gotic.

Go down 
AuthorMessage
Anne Marie.
Addicted
Addicted
Anne Marie.

Mesaje Mesaje : 437
Reputatie Reputatie : -1
Varsta Varsta : 30
Localizare Localizare : Craiova ^__^

Ingerul blond transformat in demon gotic. Empty
PostSubject: Ingerul blond transformat in demon gotic.   Ingerul blond transformat in demon gotic. EmptyWed Nov 21, 2012 4:14 am

ngerul blond transformat in demon gotic. Actrita care a renuntat la look-ul angelic pentru o coperta de revista

Ingerul blond transformat in demon gotic. Ingerul-blond-transformat-in-demon-gotic-actrita-care-a-renuntat-la-look-ul-angelic-pentru-o-coperta-de_size1
Ingerul blond transformat in demon gotic. Actrita care a renuntat la look-ul angelic pentru o coperta de revista
A 40-a aniversare a revistei W aduce patru coperte diferite, cate una pentru fiecare deceniu de existenta a celebrei reviste.
Scarlett Johansson a acceptat sa pozeze in stil gotic pentru coperta W Magazine, ea reprezentand anii '90. Intrebata ce i-a placut cel mai mult in aceasta perioada, Scarlett l-a numit pe comediantul american Chris Farley.

Cat despre ce nu i-a placut: "Helancile - sunt oribile. Am incercat si eu sa port, pentru ca sunt foarte practice, dar atat de nereusite. Barbatilor nu le plac helancile. N-am intalnit vreodata un barbat caruia sa ii placa ceva in jurul gatului... in afara de mainile mele", a spus ea.

Pentru anii 2000, revista a ales-o pentru coperta pe Keira Knightley, care si-a schimbat si ea look-ul cu aceasta ocazie, optand pentru un blond platinat.

Anii '80 sunt reprezentati de Mia Wasikowska, iar anii '70 de Rooney Mara.
Back to top Go down
http://z3.invisionfree.com/darkwhispers/index.php?

Ingerul blond transformat in demon gotic.
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Sweeney Todd: the Demon Barber of Fleet Street