Zona VIP
Zona VIP
Zona VIP
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

┏(◕◡◕)┛ RPG FORUM-----JOIN US !-----Zona VIP┏(◕◡◕)┛

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log inLog in  GalaxyGamer  

Andreea Marin Banica, rol negativ in filmul "Ho Ho Ho 2"

Go down 
AuthorMessage
Anne Marie.
Addicted
Addicted
Anne Marie.

Mesaje Mesaje : 437
Reputatie Reputatie : -1
Varsta Varsta : 30
Localizare Localizare : Craiova ^__^

Andreea Marin Banica, rol negativ in filmul "Ho Ho Ho 2" Empty
PostSubject: Andreea Marin Banica, rol negativ in filmul "Ho Ho Ho 2"   Andreea Marin Banica, rol negativ in filmul "Ho Ho Ho 2" EmptyWed Nov 21, 2012 4:05 am

Andreea Marin Banica, rol negativ in filmul "Ho Ho Ho 2: O loterie de familie". Ce spun colegii despre ea: "A fost o surpriza pentru toata lumea!"

Andreea Marin Banica, rol negativ in filmul "Ho Ho Ho 2: O loterie de familie". Ce spun colegii despre ea: "A fost o surpriza pentru toata lumea!"
Andreea Marin Banica, rol negativ in filmul "Ho Ho Ho 2" Andreea-marin-banica-rol-negativ-in-filmul-ho-ho-ho-2-o-loterie-de-familie_1_size1
Andreea Marin Banica joaca pentru prima data un rol principal intr-un lungmetraj, alaturi de Gheorghe Visu, Dragos Bucur si Dana Rogoz.
Andreea interpreteaza un personaj aparte, diametral opus imaginii sale. Ea a trebuit sa intre in pielea unei directoare de orfelinat care se razbuna pe copii in productia "Ho Ho Ho 2".

“Este dura cu copiii, incearca sa profite de ei ca sa ajunga la ce o intereseaza - la bani. Si se plictiseste cu viata pe care o are. Imi doresc tare mult sa va vad razand cu pofta la film, asa voi sti ca personajul meu si-a facut treaba bine. Acest rol a fost o provcare din toate punctele de vedere” a marturisit Andreea.

Andreea Marin Banica, rol negativ in filmul "Ho Ho Ho 2" Andreea-marin-banica-rol-negativ-in-filmul-ho-ho-ho-2-o-loterie-de-familie

“Andreea a fost o surpriza pentru toata lumea din platou. Foarte profi, pregatita cu textul, cu multe propuneri, foarte disponibila sa incerce lucruri noi, o placere sa lucrezi cu ea” a povestit colega ei de platou, Dana Rogoz.

“Credeam ca fiica mea se va speria cand ma va vedea asa, transformata, ca nu ma va recunoaste. Dar s-a distrat de minune, m-a recunoscut din prima, desi ma stie altfel acasa. O s-o iau cu mine la lansare” spune vedeta.

“Ho Ho Ho 2: O loterie de familie” este o veritabila comedie de familie, care va avea premiera din 23 noiembrie in toate cinematografele din tara.

mi-a placut primul film Ho ho ho cu fostul ei sot si abia astept sa-l vad si pe asta <3
Back to top Go down
http://z3.invisionfree.com/darkwhispers/index.php?

Andreea Marin Banica, rol negativ in filmul "Ho Ho Ho 2"
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Filmul Ion
» filmul Baltagul
» Andreea a venit aici
» Andreea Esca, despre căsnicia cu Alexandre Eram: «Rutina se poate transforma într-un lucru pozitiv»