Top cele mai penibile gafe in Photoshop ale verii. Vezi cum au reactionat vedetele cand s-au vazut "mutilate" sau slabite excesiv
De multe ori e in avantajul lor. Dar se intampla si invers - Photoshopul poate actiona si impotriva vedetelor, care se trezesc in ipostaze penibile in reviste care vor ajunge mai apoi la milioane de oameni. Vezi cum li se pare lor folosirea Photoshopului.
Coco Rocha - dezbracata in Photoshop de Elle Brazilia
Coco n-a fost deloc fericita cand s-a vazut aproape goala pe coperta revistei, desi ea pozase intr-o rochie. Cei de la Elle i-au modificat poza astfel incat partea transparenta a rochiei sa para piele si, per total, corpul ei sa para pictat in zona sanilor si nimic mai mult.
Ea a simtit nevoia sa se revolte. Coco a scris pe pagina personala de Tumblr urmatoarele lucruri: "Ca model high fashion am o politica speciala in ceea ce priveste nuditatea completa sau partiala. Sunt dezamagita de dorintele mele si contractul au fost ignorate. Cred cu tarie ca orice model are dreptul sa stabileasca niste reguli in ceea ce priveste cum va arata in revista. Pentru mine, aceste reguli au fost clar incalcate.
Doutzen Kroes - cu piciorul "aputat" pe Vogue China
Doutzen arata absolut perfect in pictorialul realizat pentru Vogue China, luna iunie. In costum de baie, corpul ei este absolut perfect, fara urma de imperfeciune. Din nefericire, editorii foto au umblat putin la poze si au reusit sa-i faca un picior sa dispara complet.
Ce a spus ea? "Poate sunt picioarele prea unite? Poate am pozat eu ciudat? OMG, nu-mi doresc sa-mi pierd niciunul din membre"!
Erin Heatherton
Actuala iubita a lui Leonardo di Caprio ramane intotdeauna fara pistrui, desi pe ea nu o deranjeaza si nici macar nu-si doreste sa-i fie scosi in Photoshop. Chiar daca acestia ii dau o nota de naturalete si acel "je ne sais quoi" datorita caruia a ajuns faimoasa.
"Mi se pare ca arat ca altcineva. Nu mi se pare corect. Ei considera ca arat mai bine asa, dar e o minciuna".
Kate Middleton - cu capul atasat pe un alt corp
Ducesa de Cambridge a aparut vrand-nevrand pe coperta unei publicatii din Africa de Sud. Cei de acolo au vrut-o atat de mult pentru ultima luna din vara incat au apelat la Photoshop pentru un super pictorial.
Bine, rezultatul este de-a dreptul infiorator - Kate "pozeaza" cu mana in sold, imbracata intr-unul din designerii de top ai Africii de Sud. Nu stim care a fost reactia lui Kate cand a vazut revista, insa cu siguranta nu i-a placut rezultatul.
Rihanna, alcatuita din bucati
Editorii foto de la revista Look au vrut sa vina cu o imagine noua cu Rihanna, asa ca au apelat la Photoshop. I-au luat corpul cu rochia Stella McCartney, l-au intors si i-au schimbat culoarea in roz. Evident, ca sa nu i se vada tatuajele in oglinda, i le-au sters complet.
Apoi, ca sa fie la zi cu look-ul Rihannei, i-au decupat capul cu noua tunsoare de la premiera filmului Battleship din Japonia. L-au atasat corpului in varianta mai sexy si au iesit pe piata cu o coperta aparent perfecta.
http://assets.perfecte.ro/assets/perfecte/2012/07/18/image_galleries/17294/top-cele-mai-penibile-gafe-in-photoshop-ale-verii-vezi-cum-au-reactionat-supermodelele-cand-s-au-vazut_2.jpg[/imh]