Aiko Co Admin
Mesaje : 3364 Reputatie : 1 Varsta : 29 Localizare : Paris , France
| Subject: Pariu cu Viata: Dorian Popa paraseste serialul si trupa Lala Band Sun Nov 11, 2012 9:04 am | |
| Veste trista pentru fanii lui Dorian Popa, interpretul lui Andrei din Pariu cu Viata: tanarul a decis sa paraseasca serialul, dar si trupa LaLa Band, ca urmare a unor decizii ce implica viata privata si a unor probleme de sanatate. Nu se stie daca acesta va mai reveni in cadrul proiectelor. "Din clipa in care am fost implicat in proiectul "Pariu cu viata”, implicit si in LaLa Band, mi-am implinit un mare vis din copilarie, acela de a fi artist. Momentul in care am participat la casting mi-a schimbat complet traiectoria vietii. Nu mi-am inchipuit nicio secunda ca eu, Dorian Popa, voi fi ales dintre 30.000 de tineri foarte talentati sa fac parte dintr-un proiect de mare amploare ce urma sa devina un fenomen national. Citeste mai multe despre "Pariu cu Viata: Dorian Popa paraseste serialul si trupa Lala Band" pe bestmusic.ro Versuri LaLa Band | |
|
gaby_ella Co Admin
| Subject: Re: Pariu cu Viata: Dorian Popa paraseste serialul si trupa Lala Band Sun Nov 11, 2012 9:21 am | |
| | |
|
Anne Marie. Addicted
Mesaje : 437 Reputatie : -1 Varsta : 30 Localizare : Craiova ^__^
| Subject: Re: Pariu cu Viata: Dorian Popa paraseste serialul si trupa Lala Band Sun Nov 11, 2012 9:25 am | |
| tipul asta mi se parea cel mai antipatic din serial desi n-am urmarit. | |
|
gaby_ella Co Admin
| Subject: Re: Pariu cu Viata: Dorian Popa paraseste serialul si trupa Lala Band Sun Nov 11, 2012 9:26 am | |
| | |
|
Aiko Co Admin
| Subject: Re: Pariu cu Viata: Dorian Popa paraseste serialul si trupa Lala Band Sun Nov 11, 2012 10:15 am | |
| eu nu prea urmaresc acest serial , dar piesele lor le ascult | |
|
Anne Marie. Addicted
| Subject: Re: Pariu cu Viata: Dorian Popa paraseste serialul si trupa Lala Band Sun Nov 11, 2012 11:13 am | |
| mie imi place tipa aia cu ochii albastrii...habar nu am cum o cheama Anca parca in seriale...si Sore e geniala! :x | |
|
Aiko Co Admin
| Subject: Re: Pariu cu Viata: Dorian Popa paraseste serialul si trupa Lala Band Thu Nov 15, 2012 9:43 pm | |
| | |
|
Anne Marie. Addicted
| Subject: Re: Pariu cu Viata: Dorian Popa paraseste serialul si trupa Lala Band Wed Nov 21, 2012 3:19 am | |
| s-a schimbat mult de cand canta cu baietii aia... nu mai stiu cum ii zicea trupei, dar avea o melodie foarte faina cu My beautiful lover or smth | |
|
Sponsored content
| Subject: Re: Pariu cu Viata: Dorian Popa paraseste serialul si trupa Lala Band | |
| |
|