copy-paste de pe alt forum fiindca mi-ar lua mult sa refac postul, sper sa nu va deranjeze ^_^
Hello, sunt Anna, dar in ultimul timp cam pe toate forumurile imi spun "Anne Marie" caci imi place cum suna.
Am implinit majoratul vara asta pe 24 august, deci da sunt fecioara, si nu, nu sunt deloc matura conform varstei.
Sunt din Craiova - ador orasul asta cu bunele si relele lor.
Sunt vorbareata - mai mult virtual, dar si cand ma apuca in realitate nu ma mai pot opri - dadada moara stricata
Ascult cam tot ce imi suna bine, trupa mea preferata e Depeche Mode. mai ascult: Rammstein, Nightwish, Evanescence, RCHT, TPR, Animal X, CIA, The Cranberrie, The Cardigans and so on
Actori, mhm, imi plac multi... Will Smith, Martin Lawrence, Jet Li, Jackie Chan, Ian Somerhalder, Paul Weasley, Nina Dobrev, Candice Accola, Anna Paquin, Taylor Kitsch, Hugh Jackman, Jhonny Depp <3, Jim Carrey, Mel Gibson, Natalie Pormand and Dormer, Jonathan Rheyes Meyers, etc bla bla
filme... iarasi multe: The Pirrates of Carribean, Hitman Raul Necesar, Inception, 27 rochii, Cum sa scapi de un tip in 10 zile, Amor la Roma, Liar liar, Braveheart, What women wants, Bad boys, WAR, etc.
seriale: GG, TVD, CM, CSI toate, Grey's Anatomy, House MD, In Erica's Mind, Spartacus, etc.
culorile mele preferate mov si albastru si nonculoare ador negrul
Aaa, am spus cam tot ce mi-a trecut prin minte, nu stiu daca sta cineva sa citeasca , but still -_-
Daca aveti intrebari va astept!