| Ce formatii si cantaretii nu va place? | |
|
+8gaby_ella Ioana Yume Anna Aiko Cookie Anime_dark_sweet DXD 12 posters |
Author | Message |
---|
DXD Light
| Subject: Ce formatii si cantaretii nu va place? Fri Aug 03, 2012 3:09 am | |
| Gasca Disney J-Rock K-Pop Justin Bieber Miley Cyrus Manele Dance Inna Alexandra Stan | |
|
| |
Anime_dark_sweet Light
| Subject: Re: Ce formatii si cantaretii nu va place? Fri Aug 03, 2012 11:13 pm | |
| AC/DC Queen Iris Miley Cyrus Justin Bieber S.E.S | |
|
| |
Cookie Light
Mesaje : 30 Reputatie : 0 Varsta : 27 Localizare : Curtea de Arges
| Subject: Re: Ce formatii si cantaretii nu va place? Sat Aug 04, 2012 2:33 am | |
| AC/DC-Nu imi place rock adevart e o pocarie de 2 lei Queen-Nu ascult nici Queen Tokio Hotel-Nu imi place nici TH SuG-Nu canta foarte bine si canta foarte rau Iris-o trupa romanesca de rock care nu mi-a placut nici o data Rock adevart-Nu imi place e o pocarie | |
|
| |
Aiko Co Admin
Mesaje : 3364 Reputatie : 1 Varsta : 29 Localizare : Paris , France
| Subject: Re: Ce formatii si cantaretii nu va place? Mon Aug 13, 2012 6:56 am | |
| | |
|
| |
Anna Light
Mesaje : 7 Reputatie : 0 Varsta : 30 Localizare : Curtea de Arges
| Subject: Re: Ce formatii si cantaretii nu va place? Mon Aug 13, 2012 10:37 pm | |
| | |
|
| |
Aiko Co Admin
| Subject: Re: Ce formatii si cantaretii nu va place? Tue Aug 14, 2012 10:28 am | |
| Hannah montana Justin bieber | |
|
| |
Yume Light
Mesaje : 18 Reputatie : 0 Varsta : 29 Localizare : Curtea de Arges
| Subject: Re: Ce formatii si cantaretii nu va place? Tue Aug 21, 2012 11:09 pm | |
| Justin Bieber Miley Cyrus Lady GaGa | |
|
| |
Ioana Light
| Subject: Re: Ce formatii si cantaretii nu va place? Tue Aug 28, 2012 10:42 pm | |
| Lady GaGa Micheal Jackson Miley Cyrus
| |
|
| |
gaby_ella Co Admin
| Subject: Re: Ce formatii si cantaretii nu va place? Fri Aug 31, 2012 12:09 pm | |
| Miley Cyrus Justin Bieber manele
| |
|
| |
Beauty Raluca Light
| Subject: Re: Ce formatii si cantaretii nu va place? Sun Sep 02, 2012 9:42 pm | |
| Manele Popluara Inna Justin Bieber Tokio Hotel Micheal Jackson Miley Cyrus | |
|
| |
Anne Marie. Addicted
Mesaje : 437 Reputatie : -1 Varsta : 30 Localizare : Craiova ^__^
| Subject: Re: Ce formatii si cantaretii nu va place? Fri Sep 14, 2012 4:20 am | |
| defapt corect este "ce formatii si cantareti nu va plac". in fine. nu o suport pe Alexandra Stan, doamne, as da-o cu capul de toti pereti. are niste melodii excretabile. nu-mi place nici Elena Gheorghe sau Corina... cica ele canta... in fine Pitbul de asemenea numai cantat nu as numi ceea ce face el si sunt mai multi care-mi displac dar mi-e lene sa insir | |
|
| |
Black Monster Light
| Subject: Re: Ce formatii si cantaretii nu va place? Fri Aug 09, 2013 2:11 pm | |
| URASC muzica din ziua de azi...manelele, pop-ul, dance-ul si tot ce nu are legatura cu rock-ul si metal-ul...insa si in rock exista mici exceptii...ca de exemplu: classic rock-ul....nu zic ca nu-mi place...dar nu e genul meu. | |
|
| |
Hatsune Membru
Mesaje : 66 Reputatie : 0 Varsta : 24 Localizare : Curtea de Arges
| Subject: Re: Ce formatii si cantaretii nu va place? Sat Mar 14, 2015 11:08 pm | |
| Inna Alexandra Stan Xonia cei care canta black metal Metalica The Weeknd Sug The Beatles The Kinks
| |
|
| |
Aiko Co Admin
| Subject: Re: Ce formatii si cantaretii nu va place? Wed Apr 22, 2015 8:15 am | |
| nu pot sa cred ca nu iti plac legendele rockului cum e posibil asa ceva? | |
|
| |
Hatsune Membru
Mesaje : 66 Reputatie : 0 Varsta : 24 Localizare : Curtea de Arges
| Subject: Re: Ce formatii si cantaretii nu va place? Fri May 01, 2015 10:18 pm | |
| Urasc rock clasic.Prefer Jrock si visual kei. | |
|
| |
Aiko Co Admin
| Subject: Re: Ce formatii si cantaretii nu va place? Tue May 05, 2015 9:47 am | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Ce formatii si cantaretii nu va place? | |
| |
|
| |
| Ce formatii si cantaretii nu va place? | |
|