| Bancuri cu Ion si Maria | |
|
|
Author | Message |
---|
Aiko Co Admin
Mesaje : 3364 Reputatie : 1 Varsta : 29 Localizare : Paris , France
| Subject: Bancuri cu Ion si Maria Tue Jul 17, 2012 3:38 am | |
| Ion o întreabă pe Maria: - Mărie, ţie ţi-ar plăcea să fii bărbat? Maria răspunde: - Da. Ioane, da’ ţie? | |
|
| |
Aiko Co Admin
| Subject: Re: Bancuri cu Ion si Maria Tue Jul 17, 2012 3:57 am | |
| Ion avea 35 de ani şi era tot neînsurat. Într-o zi, la un bar, se întâlneşte cu Gheorghe şi se bagă la o bere, unde încep să discute: - Mă loane, dar tu chiar nu ai găsit vreo fată să îţi placă? - Ba da! Mai multe chiar! - Păi şi atunci care e problema? - Nu i-au plăcut mamei, mă! Indiferent pe cine-i prezint, mamei nu-i place! - Păi atunci e simplu! Data viitoare alege o fată care să-i semene mamei tale şi precis o să o placă. Peste un timp se întâlnesc iar. Ion era supărat foc. - Ce ai Ioane de eşti aşa supărat? - M-am luat după tine şi am dus acasă o fată leit mama. - Şi ce-a zis maică-ta? Nu i-a placut? - Ba da! Cât a stat fata la mine, erau nedespărţite! - Şi atunci care e baiul? - Asta e prima pe care n-o suportă tata! | |
|
| |
Anne Marie. Addicted
Mesaje : 437 Reputatie : -1 Varsta : 30 Localizare : Craiova ^__^
| Subject: Re: Bancuri cu Ion si Maria Thu Sep 13, 2012 6:00 am | |
| - Ioane, dormi ? - Nu. - Ma iubesti ? - Dorm, dorm,
- Ioane, vino in casa ca ploua! - Las' ca ploua si afara,,,
- Ioane tie iti plac femeile frumoase sau destepte? - Cee? Eu te iubesc doar pe tine.
Ajunge Ion acasa si spune: - Marie, repede stinge luminile, trage draperiile si hai in cap. - Ioane, am treaba! - Aacum am zis. Facu asta si cand veni in pat el zise: - Hai sa-ti arat ce ceas fosforescent mi-am luat! | |
|
| |
Aiko Co Admin
| Subject: Re: Bancuri cu Ion si Maria Thu Sep 13, 2012 9:41 am | |
| ) al-3-lea banc e dementeal | |
|
| |
Anne Marie. Addicted
| Subject: Re: Bancuri cu Ion si Maria Fri Sep 14, 2012 8:07 am | |
| Maria si amantul in pat cand vine Ion mai devreme acasa. Maria il pune pe amant sa se ascunda dupa tv. Ion se aseaza in fotoliu cu o bere sa se uite la meci. Maria se duce in bucatarie sa face de mancare si se gandeste cum sa-l scoata pe Ion din camera sa plece amantu. - Ionae, vino repede. Se intampla ceva ciudat. Scapai o farfurie pe jos si apoi se ridica singura intorcandu-se in mana mea intacta. - Asta nu-i nimica... la meci ii dadura unuia cartonas rosu si-l dadu afara... apoi trecu pe aici pe la noi prin camera. | |
|
| |
Aiko Co Admin
| Subject: Re: Bancuri cu Ion si Maria Fri Sep 14, 2012 8:12 am | |
| inseamna ca arbitru era in 3D | |
|
| |
Anne Marie. Addicted
| Subject: Re: Bancuri cu Ion si Maria Fri Sep 14, 2012 8:16 am | |
| - Ioane decat sa ma fi maritat cu tine mai bine ma maritam cu Dracu'... - Rudele de sange nu se pot casatori intre ele, ii raspunde plictisit.
- Marie de ce porti sutien? - Si tu porti chiloti, nu? | |
|
| |
Aiko Co Admin
| Subject: Re: Bancuri cu Ion si Maria Fri Sep 14, 2012 8:34 am | |
| saracu Ion , vroia sa vada "Parisu" si nu a avut ocazia | |
|
| |
Anne Marie. Addicted
| Subject: Re: Bancuri cu Ion si Maria Fri Sep 14, 2012 12:42 pm | |
| - Marie, pariez ca nu esti in stare sa zici ceva care sa ma fac fericit si trist in acelasi timp. - Ai cel mai mare "instrument" dintre toti prietenii tai.
- Marie, spune-mi cuvintele care ne vor lega pentru totdeauna! - Sunt insarcinata... | |
|
| |
Rae-Soo Web Admin
Mesaje : 35 Reputatie : 0 Varsta : 25 Localizare : Slatina-Olt.
| |
| |
Anne Marie. Addicted
| Subject: Re: Bancuri cu Ion si Maria Sun Oct 28, 2012 12:33 pm | |
| Ion se plimbă pe stradă. Maria îl vede, deschide repede geamul şi îi strigă: - Ioane, vino sus la mine! - Vin când o să fii singură! - Dar nu-i nimeni acasă. - Nu acasă, ci pe Pămînt!
eara, Ion şi Maria se pregătesc de culcare. Ion iese afară să se uşureze. Se întoarce peste cîteva minute cu pantalonii uzi. Maria îl întreabă: - Plouă? - Nu, bate vîntul. | |
|
| |
Aiko Co Admin
| Subject: Re: Bancuri cu Ion si Maria Tue Oct 30, 2012 12:52 am | |
| saracu Ion | |
|
| |
Anne Marie. Addicted
| Subject: Re: Bancuri cu Ion si Maria Thu Nov 01, 2012 4:20 am | |
| Ion se duce la pasune, cu vaca sa si o intalneste pe Maria, care isi pastea taurul. Evident, taurul Mariei sare pe vaca lui Ion. Dupa ce 'povestea' se incheie, Ion ii face cu ochiul Mariei, ii zambeste sugubat si o intreaba: - Ce zici sa fac si io ce o facut taurul? Atunci, Maria ii raspunde intepata: - Fa ce vrei, Ioane! Doar ii vaca ta!...
Maria, fata batrana a satului, stiind ca i se apropie sfarsitul, se duce la popa si-s spune: - Parinte,eu nu mai am mult de trait. Mi-as dori sa ca pe piatra mea de mormant sa fie scrise aceste cuvinte: 'Aici se odihneste Maria / A trait fecioara si a murit fecioara.' Peste vreo 2 luni, Maria moare. Deoarece popa nu mai retinea exact cuvintele, scrie pe piatra de mormant: 'Aici se odihneste Maria / Nu are sigiliul rupt.' | |
|
| |
Aiko Co Admin
| Subject: Re: Bancuri cu Ion si Maria Sat Nov 03, 2012 2:53 am | |
| Ion şi Maria în şură. Ion către Maria: - Mărie, dă jos fusta... - Vai, Ioane, e ruşine... - Dă-o jos că eu sînt bărbat şi ştiu de toate... Maria dă jos fusta... - Mărie, dă-ţi jos ciorapii... - Vai, Ioane, nu pot, e ruşine... - Dă-o jos cum îţi spun că eu sînt bărbat şi ştiu de toate... Maria dă jos ciorapii... - Mărie, dă jos chiloţii... - Vai, Ioane, e ruşineee... - Mărie, dă jos chiloţii că eu sînt bărbat şi eu ştiu de toate... Maria dă jos chiloţii. - Pe aici, după cum mi-o zis Vasile, ar trebui să fie o gaură.. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Bancuri cu Ion si Maria | |
| |
|
| |
| Bancuri cu Ion si Maria | |
|