Lithium. Light
Mesaje : 1 Reputatie : 0 Varsta : 25 Localizare : Salaj/Zalau
| Subject: I'm here -.- Wed Jul 04, 2012 1:58 am | |
| Salut! Ma numesc Gabriela, mi se spune Skilly, adica Skilly e porecla mea si prefer sa mi se spuna asa, am 13 ani, implinesc 14 pe 18.martie o.O si sunt dintr-un orasel micut si dragut numit Salaj, mai exact sunt din Zalau. Ascult muzica rock, urasc J-Rockul sau orice altceva ce tine de Japonia, China, Coreea, mai exact, tot ce tine de Asia. Toate trupele pe care le am in MP3-ul din telefon, le gasiti la sfarsitul postului intr-un spoiler. Artistii ar fi mai putini: Tarja, Taylor Momsen, Adam Lambert, Ville Vao. Invat sa cant la chitara si pian, desenez cand nu am ce face, acum, nu de mult timp desenez si benzi desenate. Ma atrage foarte mult arta fotografiei, iubesc sa ies in natura si sa posez diferite vietati, peisaje, plante, etc. Sper sa ne intelegem bine, daca aveti nelamuriri ma puteti intreba orice ^^ - Spoiler:
Alternosfera -sunt romani, Apocalyptica, Axel Rudi Pell, Black Tide, Black Veil Brides, Blink 182, Bullet for my Valentine, Children of Bodom, Cradle of Filth, Delain, Disturbed, Draconian, Eluveitie, Epica, Escape the Fate, Evanescence, Fall Out Boy, Flyleaf, Foo Fighters Godsmack, Gren Day, Hinder, Korn, Lacuna Coil, Limp Bizkit, Linkin Park, Machine Head, Marilyn Manson, Nightwish, Nirvana, Papa Roach, Paraomore, Placebo, Rammstein, Shinedown, Sirenia, Skilet, Sonata Nocturna, System of a Down, The Cranberries, The Down Fiction, The Pretty Reckless, The Rasmus, Theatres des Vampires, Thirty Seconds to Mars, Three Days Grace, Van Canto, Within temptation, Xandria.
| |
|
Aiko Co Admin
Mesaje : 3364 Reputatie : 1 Varsta : 29 Localizare : Paris , France
| Subject: Re: I'm here -.- Wed Jul 04, 2012 2:12 am | |
| salut Gaby bine ai venit alaturi de noi | |
|