Zona VIP
Zona VIP
Zona VIP
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

┏(◕◡◕)┛ RPG FORUM-----JOIN US !-----Zona VIP┏(◕◡◕)┛

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log inLog in  GalaxyGamer  

Diana Matei a trecut prin clipe de groază! Muşcată de cinci maidanezi!

Go down 
2 posters
AuthorMessage
Aiko
Co Admin
Co Admin
Aiko

Mesaje Mesaje : 3364
Reputatie Reputatie : 1
Varsta Varsta : 29
Localizare Localizare : Paris , France

Diana Matei a trecut prin clipe de groază! Muşcată de cinci maidanezi!  Empty
PostSubject: Diana Matei a trecut prin clipe de groază! Muşcată de cinci maidanezi!     Diana Matei a trecut prin clipe de groază! Muşcată de cinci maidanezi!  EmptySat Jun 30, 2012 5:46 am

Artista a povestit cât de speriată a fost după ce s-a trezit atacată de o haită de câini în plină stradă. Cinci maidanezi au sărit pe ea şi au muşcat-o, i-au sfâşiat pantalonii şi nimeni nu a ajutat-o.
"Mi-au sfasiat blugii care s-au dovedit extrem de utili pentru ca, fiind evazati, au facut ca animalele sa nu ma raneasca prea tare. Eram extrem de speriata si nu aveam cui sa ma adresez, treceau masini pe langa mine dar nimeni nu a oprit sa ma ajute. Astfel mi-am dat seama cat de cruzi sunt romanii la suferinta celor din jur", a declarat Diana Matei pentru Naţional.

"Intr-un final am reusit sa-mi onorez si concertul din seara respectiva si, cu mult fond de ten si anticearcan, mi-am acoperit urmele de muscaturi. Nu am crezut ca o sa trec prin asa ceva si am devenit cu aceasta ocazie constienta de primejdia pe care o reprezinta aceste animale, atat pentru adulti cat si pentru copii. Agresivitatea de care dau dovada este infioratoare si cred ca trebuie sa luam masuri impotriva acestei primejdii", a mai spus ea.
Back to top Go down
http://japanandkorea.wikiforum.net
Anne Marie.
Addicted
Addicted
Anne Marie.

Mesaje Mesaje : 437
Reputatie Reputatie : -1
Varsta Varsta : 30
Localizare Localizare : Craiova ^__^

Diana Matei a trecut prin clipe de groază! Muşcată de cinci maidanezi!  Empty
PostSubject: Re: Diana Matei a trecut prin clipe de groază! Muşcată de cinci maidanezi!     Diana Matei a trecut prin clipe de groază! Muşcată de cinci maidanezi!  EmptyWed Nov 21, 2012 3:26 am

geez, ce popor de toata jena suntem...bine nu ma refer la absolut toata lumea, ci la majoritatea :|
Back to top Go down
http://z3.invisionfree.com/darkwhispers/index.php?

Diana Matei a trecut prin clipe de groază! Muşcată de cinci maidanezi!
Back to top 
Page 1 of 1