|
| Bancuri diverse | |
| | Author | Message |
---|
vladd Light
| Subject: Bancuri diverse Thu Jun 28, 2012 11:23 pm | |
| Două fetiţe se plimbau prin parc. La un moment dat, se apropie de ele un pedofil. - Nu vă supăraţi, dacă vă dau cîte o bomboană, veniţi cu mine să stăm pe băncuţă? - Da. Fetiţele se duc. - Dacă vă mai dau cîte o bomboană, staţi la mine în braţe? - Da. - Dacă vă mai dau cîte o bomboană, mă lăsaţi să vă pun mîna pe picioare? - Da. - Dacă vă mai dau cîte o bomboană, mă lăsaţi să vă scot chiloţeii? - Hai, fată, să plecăm, că pînă ne f**e ăsta dăm în diabet. | |
| | | Aiko Co Admin
Mesaje : 3364 Reputatie : 1 Varsta : 29 Localizare : Paris , France
| Subject: Re: Bancuri diverse Fri Jun 29, 2012 2:10 am | |
| ce nerabdatoare mai is si pitipoancele nastea | |
| | | Aiko Co Admin
| Subject: Re: Bancuri diverse Tue Jul 17, 2012 3:49 am | |
| Femeia de serviciu merge la poliţie să facă reclamaţie: cică ar fi fost violată. Poliţiştii o întreabă: - Povestiţi-ne ce s-a întamplat exact. - Să vedeţi că spălam pe jos şi deodată a apărut un bărbat în spatele meu. M-a atacat de la spate. - Şi nu aţi încercat să fugiţi? - Dar cum să fi fugit? La dreapta perete, la stînga perete, în spate bărbatul, iar în faţă spălasem deja pe jos... | |
| | | Aiko Co Admin
| Subject: Re: Bancuri diverse Tue Jul 17, 2012 3:49 am | |
| Columb nu ar fi descoperit niciodata America daca ar fi fost casatorit, din cauza urmatoarelor intrebari:
Unde te duci? Cu cine? De ce? Cu ce? Ca sa descoperi ce? De ce tu? Si eu ce fac daca tu pleci? Pot sa vin cu tine? Cand te intorci? Ce imi aduci? | |
| | | Aiko Co Admin
| Subject: Re: Bancuri diverse Tue Jul 17, 2012 3:50 am | |
| Spune i unei fete ca este frumoasa si te va crede 1 minut
Spune i unei fete ca este urata si te va crede toata viata | |
| | | Aiko Co Admin
| “Daca, dupa multi ani, te decizi si arunci ceva ce nu ai folosit demult… Nu vor trece nici trei zile si vei avea absoluta si urgenta nevoie exact de acel obiect! “ | |
| | | Aiko Co Admin
| Vaporul se loveste de un iceberg, si e chestie de minute pana sa se scufunde. Lumea se inghesuie catre barcile de salvare. Un tanar in putere da din coate sa ajunga in fata, sa ocupe un loc in barca. Il vede capitanul, si striga furios: - Ce faci, tinere? Tu nu vezi ca inca au mai ramas multe femei pe vapor? - Cred ca nu e momentul sa ma gandesc acum la placeri… | |
| | | Aiko Co Admin
| Vara nu dorm - Dedicatiune @ Base 16.07.2012 | 22.05 Eu vara nu dorm, Ey, Decat daca mai trag o dusca S-o mai visez o data pe Udrea goala pusca Beau in cinstea mea ca mi-a fost dor de mine Pe vremea cand eram mariner bisnitar si-mi mergea bine.
Am hibernat ca ursul toata iarna la palat Mut resedinta la Rahova… deja sunt beat Dimineata mahmureala apas butonul trei Apare Boc in costumul Evei.
Fratii mei Moldova, Ardeal sau Buc uresti Cu bani putini din pensie de co mandant traiesti Paharul sus now, ca mie-mi place sa beau E tara mea si ce puIa mea eu fac ce vreau!
Refren :
Eu vara nu dorm, paharul nu ma lasa Nu am somn, ca nu mai dau pe-acasa Zorii zilei ma prind, din greu suferind Vara asta nu dorm.
Eu vara nu dorm, vara nu dorm Sa mor de-am somn, nu am somn Am ramas fara tron, fara telefon Vara asta nu dorm. | |
| | | Aiko Co Admin
| Subject: Re: Bancuri diverse Tue Jul 17, 2012 3:52 am | |
| "Poți să prostești unii oameni tot timpul și toți oamenii un timp, dar nu poți să prostești toți oamenii tot timpul". Abraham Lincoln | |
| | | Aiko Co Admin
| Subject: Re: Bancuri diverse Tue Jul 17, 2012 3:54 am | |
| O femeie suna disperata la medicul veterinar: – Domnule doctor, pisica mea, Pisi, a baut circa 50 ml de benzina. Apoi s-a invartit ca nebuna prin casa vreo trei ore. Acum, sta pe canapea si nu mai misca deloc. Ce credeti ca s-a intamplat? Sta medicul, se gandeste, apoi raspunde calm: – Cred ca a ramas fara benzina !… | |
| | | Aiko Co Admin
| Subject: Re: Bancuri diverse Tue Jul 17, 2012 3:55 am | |
| Prin pădure, iepuraşul zbura la joasă înălţime. O vede pe vulpe: - Vulpeo cu coada ta stufoasă vrei un pumn în gurăăă? Vulpea speriată, se lasă-n jos: - Nuuu!… Zboară iepuraşul mai departe. Îl vede pe lup: - Lupuleee, urechiosule, vrei mă un pumn în boot? Lupul, speriat se lasă-n jos: - Nuuu! Zboară iepuraşul mai departe. Îl vede pe urs: - Ursuleeee, umflatule, vrei mă un pumn în gură?? La care, ursul, ambiţionat: - Da, mă, vreau, vreau, na, e bine! Iepuraşul: - Atunci du-te-n marginea pădurii mă, că de-acolo l-am luat şi eu! E leul într-o formă… | |
| | | Aiko Co Admin
| Subject: Re: Bancuri diverse Tue Jul 17, 2012 3:55 am | |
| O femeie vrea să cumpere un papagal şi se duce la un Pets Store. Vanzătorul o avertizează că papagalul pe care l-a ales să-l cumpere e ieftin pentru că vorbeşte vulgar fiind adus de la un bordel. Când femeia ajunge acasă papagalul începe să ciripească: - Bordel nou, matroană nouă! Când intră fetele femeii, papagalul zice: - Bordel nou,curve noi! Apoi intră şi soţul femeii iar papagalul comentează: - Bună Dănuţ! | |
| | | Aiko Co Admin
| Subject: Re: Bancuri diverse Tue Jul 17, 2012 3:56 am | |
| Î: Care-i culmea ambiţiei? R: O furnică ce se caţără pe piciorul unui elefant cu intenţia de a-l viola… | |
| | | Aiko Co Admin
| Subject: Re: Bancuri diverse Tue Jul 17, 2012 3:56 am | |
| Un explorator îl vede pe vraciul satului bătând ritmic din tobă. - Ce este, prietene? - Nu mai avem apă. - Şi baţi toba ca să invoci ploaia? - Nu, e semnalul pentru instalator. | |
| | | Aiko Co Admin
| Subject: Re: Bancuri diverse Tue Jul 17, 2012 3:57 am | |
| Un tip il intreaba pe Dumnezeu: - Doamne, de ce toate fetele sunt draguţe, dulci, graţioase iar femeile sunt nasoale şi sâcăitoare......? Domnul spune: - Pentru ca pe fete le creez eu, iar femei le faceţi voi! | |
| | | Aiko Co Admin
| Subject: Re: Bancuri diverse Tue Jul 17, 2012 3:58 am | |
| Culmea reacției chimice:Să combini apa de la genunchi cu gazul din fund și să obții sifon. Culmea timpului:Să arunci o blondă pe fereastră ca să vezi cum zboară timpul... Culmea exactității: Să te culci mereu la unu și să te trezești de fiecare dată la altul! Culmea culmilor:EVEREST! | |
| | | Aiko Co Admin
| Subject: Re: Bancuri diverse Tue Jul 17, 2012 8:55 am | |
| Un balbait urca intr-un tren. Aici, caldura mare si nu era decat o femeie. - Bbbb... buna ziua ! - Buna ziua, ii raspunde tipa. - Cacaca... caldura mare! Popo... pot sa-mi dau jos camasa? - Da desigur! Si balbaitul ajunge sa se dezbrace de tot. - Dar, tu popo... poti sa te dezbraci? Eee... este prea cald. Tipa se dezbraca si ea si raman amandoi in pielea goala. Si balabitul spune : - Aaa...acum ar fi frumos sa ne FUfufu....fure cineva hainele! | |
| | | Aiko Co Admin
| Subject: Re: Bancuri diverse Tue Jul 17, 2012 8:55 am | |
| Iepurasul isi facea teza de doctorat... Curioasa, vulpea, trecand prin zona, il intreaba: - Ce faci, iepurasule, despre ce scrii tu acolo? - Am inceput lucrarea de cercetare despre cum este mancata vulpea de catre iepuras... - Ha, ha, ha... pai cum o sa manance un amarat de iepuras o vulpe? Poate invers... - Cercetare stiinfica, vulpeo, daca nu crezi, te astept deseara la vizuina. Dimineata, padurea... uimita de mirare... In fata vizuinei, pielea vulpii era intinsa la uscat. Curios, lupul apare si el la iepuras si il intreaba: - Despre ce scrii tu acolo, iepurasule? - Sunt la cercetarea propriu-zisa din teza. Studiez cum e mancat lupul de catre iepuras. - Ha, ha, ha... cum o sa manance un amarat ca tine un lup mare si tare ca mine? - Asta e cercetare stiintifica serioasa, daca nu crezi... ne vedem deseara la viziuna. Dimineata, stupoare mare in toata padurea... pielea lupului era intinsa la uscat langa cea a vulpii. Nemairezistand, ursul o apuca si el spre iepuras si il intreaba: - Despre ce mai scrii tu acolo, iepurasule? - Sunt deja la concluziile cercetarii in care demonstrez cum e mancat ursul de catre iepuras... - Ha, ha, ha, ho, ho, ho... ce tot spui, pricajitule? ... Cum sa manance un mititel ca tine un urs mare ca mine? - Nu crezi?! Aceasta este o cercetare stiintifica, nu e o gluma, vino deseara la vizuina si ai sa te convingi... In dimineata urmatoare, toata padurea era socata.... pielea ursului era intinsa la uscat langa cea a lupului si cea a vulpii.... Dupa cateva ore, cand lighioanele padurii se raspandisera speriate care incotro, iepurasul iesi razand din vizuina, de gat cu leul... care ii spuse: - Ai vazut, iepurasule? Ce iti spuneam eu? Nu tema conteaza, ci coordonatorul ! | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Bancuri diverse | |
| |
| | | | Bancuri diverse | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |