Aiko Co Admin
Mesaje : 3364 Reputatie : 1 Varsta : 29 Localizare : Paris , France
| Subject: Connect-R, la un pas de moarte Tue Jun 26, 2012 9:58 am | |
| Connect-R , unul din artistii in voga ai momentului, a povestit intr-un interviu la Kanal D ca a fost la un pas de moarte, dupa un accident de masina.
Artistul a rememorat un episod tulburator din trecutul sau, cand a simtit cat de fragila este linia dintre viata si moarte, dar si cum divinitatea are grija sa ofere o lege a compensatiei.
"In drum spre un concert masina a fost implicata intr-un accident si am trecut pe langa moarte. Dumnezeu iti da cat poti sa duci, nu mai mult. Am scapat ieftin, am doar o cicatrice", a declarat Stefan Mihalache, alias Connect-R .
Vedeta si-a facut chiar si un tatuaj care sa-i aminteasca de intamplarea respectiva, dupa cum insusi marturiseste: "Mi-am facut un tatuaj care sa-mi aminteasca de treaba asta". Connect-R a lansat, de curand, unul din cele mai fredonate cantece ale verii: "Vara nu dorm". Artistul declara ca a avut doua surse de inspiratie cand a compus respectiva piesa, si anume lipsa de odihna datorata concertelor si insomniile de care sufera tatal sau. | |
|
Anne Marie. Addicted
Mesaje : 437 Reputatie : -1 Varsta : 30 Localizare : Craiova ^__^
| Subject: Re: Connect-R, la un pas de moarte Thu Nov 01, 2012 10:11 am | |
| mi se pare stupida faza cu tatuajul, dar trecem peste. a fost norocos c-a scapat cu viata, teafar si nevatamat chiar | |
|
Aiko Co Admin
Mesaje : 3364 Reputatie : 1 Varsta : 29 Localizare : Paris , France
| Subject: Re: Connect-R, la un pas de moarte Sat Nov 03, 2012 2:19 am | |
| asta asa e ps ( la moderator poti creea subiecte noi ) | |
|
Sponsored content
| Subject: Re: Connect-R, la un pas de moarte | |
| |
|