Aiko Co Admin
Mesaje : 3364 Reputatie : 1 Varsta : 29 Localizare : Paris , France
| Subject: Gafa colosală pe care a făcut-o Justin Bieber în emisiunea lui David Letterman! Mon Jun 25, 2012 12:19 pm | |
| Artistul canadian Justin Bieber a făcut o gafă de zile mari live în emisiunea celebrului David Letterman. Adolescentul a suportat cu greu glumele aparent deplasate ale faimosului moderator care se tot lua de tatuajele lui explicându-i că nu este bine să aibă prea multe. Adolencentul i-a promis lui Letterman că niciodată nu îşi va tatua "The Sixteenth Chapel" referindu-se la celebra operă a lui Michelangelo. Letterman nu a ezitat să îl «faulteze» pentru această gafă exclamând. "Liceele din Canada!". Atunci când şi-a dat seama că a greşit, adolecentul s-a făcut roşu tot. https://www.youtube.com/watch?v=bhpJC1FRTtI&feature=player_embedded | |
|
Da Vinci Addicted
| Subject: Re: Gafa colosală pe care a făcut-o Justin Bieber în emisiunea lui David Letterman! Tue Jun 26, 2012 8:35 am | |
| cat de idiot e )))) | |
|
Aiko Co Admin
Mesaje : 3364 Reputatie : 1 Varsta : 29 Localizare : Paris , France
| Subject: Re: Gafa colosală pe care a făcut-o Justin Bieber în emisiunea lui David Letterman! Wed Jun 27, 2012 12:01 pm | |
| doar nu degeaba i se zice Justin Gayul vroia sa faca putin pe interesant mi s-a parut foarte simpatic cand s-a rosit tot | |
|
Electra :3 Light
Mesaje : 7 Reputatie : 0 Varsta : 27 Localizare : Potatoes World c:
| Subject: Re: Gafa colosală pe care a făcut-o Justin Bieber în emisiunea lui David Letterman! Sat Sep 08, 2012 10:30 am | |
| Nu stiu ce aveti voi cu el dar han nu ma comlic. *Ei ei ei* Sounds funny. ) | |
|
gaby_ella Co Admin
| Subject: Re: Gafa colosală pe care a făcut-o Justin Bieber în emisiunea lui David Letterman! Sat Sep 08, 2012 10:40 am | |
| | |
|
Anne Marie. Addicted
Mesaje : 437 Reputatie : -1 Varsta : 30 Localizare : Craiova ^__^
| Subject: Re: Gafa colosală pe care a făcut-o Justin Bieber în emisiunea lui David Letterman! Thu Nov 01, 2012 10:07 am | |
| lol. nu mi se pare cine stie ce, dar in fine :]] | |
|
Sponsored content
| Subject: Re: Gafa colosală pe care a făcut-o Justin Bieber în emisiunea lui David Letterman! | |
| |
|