|
| Jurnalul tau | |
| | Author | Message |
---|
Aiko Co Admin
Mesaje : 3364 Reputatie : 1 Varsta : 29 Localizare : Paris , France
| Subject: Jurnalul tau Fri May 25, 2012 3:58 am | |
| aici ne poti spune povestiile tale din viata, experiente placute sau neplacute | |
| | | FourthAngel Membru Adolescent
Mesaje : 106 Reputatie : 0 Varsta : 27 Localizare : Bucuresti
| Subject: Re: Jurnalul tau Fri May 25, 2012 4:28 am | |
| Cele 7 păcate mortale ale Bisericii creştine sunt: lăcomia, mândria, invidia, mânia, pofta de a mânca, plăcerea şi lenea. Avocaţii satanismului sunt îngăduitori cu toate aceste păcate şi le consideră pe toate gratificări ale trupului, ale minţii şi ale emoţiilor. Un satanist cunoaşte, că nu există nimic rău în lăcomie, căci asta înseamnă că el doreşte mai mult decât are deja. Invidia înseamnă să priveşti cu jind după posesiunile altora şi să-ţi doreşti să obţii lucruri similare acelora. Invidia şi lăcomia sunt motivate puternic de ambiţie şi fără ambiţie se pot face foarte puţin din lucrurile importante. Pofta de a mânca înseamnă pur şi simplu să vrei să mănânci mai mult decât ai nevoie pentru a fi viu. Dacă mâncaţi mai mult puteţi ajunge obezi iar alt păcat, mândria, ne va motiva să ţinem regim pentru întreţinerea noastră, pentru ca să ne reînnoim respectul de sine. Oricine cumpără un articol de îmbrăcăminte ca să se îmbrace cu el şi astfel, să se protejeze, îşi poate asimila un element, care îl face vinovat de mândrie. Sataniştii sunt atenţi la lucrurile care ne fac ridicoli şi nu la cele care ne sunt necesare. Trebuie să se distrugă astfel de tabele cu multe articole, care prevăd care lucruri sunt sau nu sunt bune şi să le ardem. Nu există nicio persoană pe pământ care să fie în mod complet devotată împodobirii. Sataniştii spun, că orice ornamentaţie a trupului te face să fii vinovat de mândrie. Fără să fim cinici în descrierea noastră faţă de ceea ce înseamnă să fii liber, hainele sunt întotdeauna elemente ale mândriei. A nu avea chef să te ridici dimineaţa din pat înseamnă să te faci vinovat de lene iar dacă ai să stai mai mult timp în pat o să fii vinovat de alt păcat: de plăcere. A avea o mare plăcere faţă de excitaţia sexuală înseamnă să te faci vinovat de poftă. Dar, pentru a asigura persistenţa rasei omeneşti pe pământ, natura a făcut din poftă al doilea instinct puternic al omului, primul fiind prezervarea de sine. Înţelegând acest lucru, Biserica Creştină a făcut din desfrânare „păcat originar”. În acest fel ea s-a asigurat că niciun om nu poate scăpa de acest păcat. Aşa că orice vârstă ai avea eşti un rezultat al păcatului, al păcatului originar. Cel mai puternic instinct vital este prezervarea de sine, care ne duce la cel de al şaptelea păcat mortal, la mânie. Nu este prezervarea de sine un instinct personal, care, atunci când cineva ne vatămă, din cauza lui noi ne mâniem şi ne apărăm de agresiunea acestuia? Satanistul trăieşte acest motto: „Dacă cineva te loveşte peste obraz, loveşte-l şi tu peste celălalt”. Să nu înţelegem rău revanşa! Trebuie să fii un leu pe cale. Trebuie să fii periculos chiar dacă eşti înfrânt. Dacă instinctele naturale ale oamenilor îi conduc pe aceştia la păcat, atunci toţi oamenii sunt păcătoşi şi toţi păcătoşii merg în Iad. Dacă cu toţii mergem în Iad, atunci voi vă veţi întâlni cu toţi prietenii voştri acolo. Cerul trebuie să fie populat doar de câteva creaturi stranii, dacă ei vor trăi şi vor merge într-un loc unde vor zdrăngăni veşnic la harpe . „Vremurile se vor schimba. Conducătorii religioşi nu vor mai predica prea mult, că toate acţiunile noastre naturale sunt păcătoase. Ei nu vor mai gândi mult timp faptul, că sexul este murdar / obscen sau că mândria este ceva ruşinos sau să atenţioneze faptul, că cineva este vicios”. Cu siguranţă, că nu timpurile se vor schimba! „Dacă tu vrei să dovedeşti acest lucru, priveşte la cât de liberale au devenit bisericile. De ce ele practică toate aceste lucruri pe care tu le predici?”. Sataniştii aud aceste lucruri şi declaraţii asemenea acestora mai tot timpul şi ei sunt de acord cu ele din toată inima. Însă, dacă lumea s-a schimbat atât de mult, de ce începe să se lăţească numărul celor care refuză credinţa? Dacă mulţi oameni îşi renegă scripturile lor, fiindcă ele sunt expirate şi încep să predice filosofia satanistă, de ce nu e un nume corect Satanismul? Cu siguranţă, că sunt mai degrabă fricoşi, decât ipocriţi.
Sper ca aici trebuia sa postez xD. | |
| | | Aiko Co Admin
| Subject: Re: Jurnalul tau Fri May 25, 2012 4:54 am | |
| woow ai putea face un roman
| |
| Subject: Re: Jurnalul tau Fri May 25, 2012 4:59 am | |
| E o pagina din biblia satanica. | |
| | | Aiko Co Admin
| Subject: Re: Jurnalul tau Fri May 25, 2012 5:03 am | |
| pe bune? e foarte interesanta | |
| Subject: Re: Jurnalul tau Fri May 25, 2012 5:23 am | |
| dap ^^. De cva timp dorm foarte putin noaptea. De obicei dupa ce ma bag in pat citesc :P. | |
| | | Aiko Co Admin
| Subject: Re: Jurnalul tau Fri May 25, 2012 5:25 am | |
| pai ora spiritelor se zice ca e de la 12 la 4 noaptea | |
| Subject: Re: Jurnalul tau Fri May 25, 2012 5:50 am | |
| Eu stau de la 11 la 5 ). :P Si chestia cu ora spiritelor mi se pare o prostie. | |
| Subject: Re: Jurnalul tau Fri May 25, 2012 5:50 am | |
| Sau frica de intuneric. Mie imi place intunericu . | |
| | | Aiko Co Admin
| Subject: Re: Jurnalul tau Sat May 26, 2012 12:38 am | |
| | |
| | | Rae-Soo Web Admin
Mesaje : 35 Reputatie : 0 Varsta : 25 Localizare : Slatina-Olt.
| Subject: Re: Jurnalul tau Thu Sep 13, 2012 11:06 pm | |
| Si mie imi place intunericul da seara parca mie frica sa umblu prin casa, da m-am obisnuit si am zis "da nu trebuie sa imi fie frica, ca nu e nimeni".Da am ramas cu frica de mica ca ne pacaleau parinti si rudele cand eram eu mica si pe sor'mea ca vine babau si ne mananca cand faceam prosti sau sa nu punem mana pe ceva si nu stiu ce. Cred ca stiti ca eu am mai vazut pe la niste copi asa mici cand le ziceau parinti sa nu se duca intr-un loc si ei se duceam si dupa le ziceau "eh..uite babau, vine babau si te mananca" si normal ca asa raman copii cu impresia ca e cineva si le e frica dupaia ) | |
| | | Anne Marie. Addicted
Mesaje : 437 Reputatie : -1 Varsta : 30 Localizare : Craiova ^__^
| Subject: Re: Jurnalul tau Wed Nov 21, 2012 3:40 am | |
| asta am postat ultima data la unele din jurnalele mele virtuale:
Daca ai avea corp ai fugii? Daca ai avea voce ai tipa? Daca ai avea putere m-ai lovii?! Fa-ti curaj, ia pistolul in mana si invartes-te cu el si trage si sa nu-ti pese pe cine nimeresti pentru ca oricum, daca stai si te gandesti profund, nimeni pe lumea asta nu merita sa traiasca, toti facem greseli, toti suntem niste mizerii umblatoare. Nu te mai chinui sa-ti faci vise, mereu se va gasi cineva sa ti le spulbere. Stii ceva? Fa-ma praf si trage-ma pe nas, macar sa stiu ca te-am facut sa sangerezi fara sa ma straduiesc prea mult.
7 Octombrie 2012
Si rad, dar nu e rasul meu, e unul nervos, fortat. Si iti spun ca sunt bine si desi stii ca te mint te prefaci ca inghiti minciuna. Si zambesc doar ca sa nu plang, iar cand te privesc nu te vad pe tine, vad doar un gol, vad doar pustietate Sunt fantomatica si rece, am incetat sa mai fiu o persoana. Si razi si tu, nu stiu daca de mine sau de soarta care ne-a fost pregatita. Si poate ca si tu privesti tot prin mine, poate ca ai incetat sa ma mai vezi. Nu incearca sa intelegi, nu vei reusi vreodata si nu are rost sa te chinui. Treci mai departe si nu te mai uita inapoi fiindca nu ma vei mai gasi acolo. | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Jurnalul tau | |
| |
| | | | Jurnalul tau | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |