Zona VIP
Zona VIP
Zona VIP
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

┏(◕◡◕)┛ RPG FORUM-----JOIN US !-----Zona VIP┏(◕◡◕)┛

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log inLog in  GalaxyGamer  

Sergiu Barboni, lăsat baltă de câştigătoarea Adelina Boie!

Go down 
AuthorMessage
Aiko
Co Admin
Co Admin
Aiko

Mesaje Mesaje : 3364
Reputatie Reputatie : 1
Varsta Varsta : 29
Localizare Localizare : Paris , France

Sergiu Barboni, lăsat baltă de câştigătoarea Adelina Boie! Empty
PostSubject: Sergiu Barboni, lăsat baltă de câştigătoarea Adelina Boie!    Sergiu Barboni, lăsat baltă de câştigătoarea Adelina Boie! EmptyFri May 18, 2012 9:27 am

Sergiu Barboni, lăsat baltă de câştigătoarea Adelina Boie! Tânăra s-a dus în camera lui Botezatu.Burlacul a fost părăsit de aleasa inimii lui în favoarea lui Botezatu. Tânăra a fugit în camera lui Cătălin cu o sticlă de şampanie.
Adelina Boie a fost câştigătoarea concursului Burlacul, însă tânăra i-a înapoiat trandafirul lui Sergiu, ea spunând că îl vrea pe Bote.
"Eu pentru dragoste am luptat mereu, am renunţat la tot pentru iubire, ca să fiu fericit şi să iubesc. Acest trandafir i-l voi oferi Adelinei", a explicat Sergiu, care apoi a sărutat-o senzual şi insistent pe blondă.
"Cred că va dura câteva săptămâni, cred că Sergiu e un băiat sensibil, va avea de suferit!", a spus Iulia, una dintre concurente.
Adelina a spus că a făcut acest lucru pentru că nu a văzut în Sergiu un bărbat sigur pe el.
"Sunt fericită că am fost aleasă de Sergiu, ţin la el, dar oare îl iubesc, oare e matur pentru mine? Nu sunt pregătită de o relaţie serioasă cu el. Cred că iubesc pe altcineva! Sper că Sergiu mă va înţelege!", a fost declaraţia şocantă a Adelinei.
Back to top Go down
http://japanandkorea.wikiforum.net

Sergiu Barboni, lăsat baltă de câştigătoarea Adelina Boie!
Back to top 
Page 1 of 1