Asa deci am ajuns pe acest forum datorita cuiva
( nu dau nume ca nu stiu daca se supara sau daca ii place )
Cateva cuvinte despre mine .Pai sa vedem varsta nu mai este necesara de spus ,se vede clar la profil .So nu mi se spune Kiki sau Noona sau Criss .
Si ceea ce imi place cel mai mult sa fac sa desenez ,o sa fac mv-uri si cateodata sa fac gfx-uri si wallpapere .
Ce iubesc eu cel mai mult K-pop-ul si Korea (luv too much ) desi uneori mai ascult si pop desi foarte rar.
Asa trupe preferate:
-Dalmatian
-Mblaq
-Shinee
-DbSK
-JYJ
-B2ST/Beast
-Boyfriend
-Nu'est
-Big Bang
-B.A.P
-Secret
-CN Blue
-F.T Island
-U-kiss si mai multe nu am sa le scriu pe toate.
Si acum cantareti trupe preferate :
-Christina Grimmie
-Daugthry
-Rihanna cred
-Celine Dion
Ce detest cel mai mult ,nu imi place sa fiu mintita sau sa imi spuna cinva ceva pe ocolite ,si mi se pare prostesc sa judeci sau sa acuzi pe cineva ,daca nu ai dovada de ce ai acuza .Si urasc nu imi place Laptele de soia si martipanul ,sunt oribile la gust .Si nu imi place yaoi-ul nu sunt fana T^T,multa lume o sa ma urasca pentru asta dar nu poti sa ma obligi right.
And I Have a big obssesion
Lee Joon( e prea frumos ,arata bine are voce ,mai e si cute ,numai cuvinte de lauda >.<,my undying love for him)
==>him(he's too perfect, este arta pura Lee Joon )
Si mai is cativa pe care ii consider frumosi si i-as numi arta pura Kevin ,Kiseop si Park Jae Hyun.
Kiseop
Kevin
Park Jae Hyun
Si acum ce imi place sa fac cel mai mult (nu chiar intodeauna)Sa dorm ,sigur sata este cea ce iubesc cel mai mult pe lumea asta dupa Lee Joon si K-pop.
Si uneori sunt fara chef de viata ,pur si simplu vreau sa dorm toata ziua ,sa nu uit sa mentionez ca adorm si la scoala,este ceva sa poti adormi oriunde si in orice pozitie ,pot sa dorm si in picioare numai sa fiu sigura ca sunt sprijinita cu spatele de ceva,nu am probleme cu dormit ,numai sa fie cald si sa am ceva moale sub cap. sau in cel mai rau caz imi folosesc mainile sa imi sprijin capul.Ehh pana acum nu m-a prins nimeni din scoala ca dorm .
Cam atat despre mine si astept intrebari desigur daca aveti.