Annyeong! Aici Izzy la butoane, care-i treaba? xD
So..my name is not Izz, or Izzy, or Izabelle, sau cum mai abreviati voi, ma numesc Narcisa [i hate my name], dar prefer sa-mi spuneti Izz sau cum vreti voi. :D
Hm..sunt multe de spus despre mine, dar o sa incerc sa fiu scurta, cat mai scurt xD Sunt o persoana ciudata o.o yeah, i know it, o sa descoperiti voi pe parcurs.
Imi place sa vorbesc mult, dar doar online, in realitate sunt foarte tacuta, din cate am citit am anorexie sociala sau ceva de acest gen xD
Imi place sa cant, dar n-am voce deloc, aboslut deloc ;--; Stau la calculator muult timp, chiar si cand n-am ce face la el tot stau xD
Nu ma pricep la nimic, absolut nimic, n-am nici macar un talent mic si nu-mi place nici macar o materie. :D
I love South Korea, very, very much, nomu nomu nomu chua South Korea <333
I love Kpop very much, trupa preferata este Dalmatian, chiar daca ascultati kpop va asigur ca nu ati auzit de ea :]] Doar daca ma cunoasteti pe mine, caci sacai pe toata lumea cu trupa asta xD Ce-i drept, am invatat multe de la ei ;--; *thanks guys*
Alte trupe: 2ne1, BigBang, U-Kiss, B.A.P, Block B, Boyfriend, Teen Top etc. , am facut un calcul si sunt in jur de 60 si ceva de trupe, deci nu le insir.
Ascult si muzica normala, don't worry, prin normal vreau sa spun rock [Korn, Bullet For My Valentine, Falling In Reverse etc.]
Ascult si Christina Grimmie, Sam Tsui, Cher Lloyd, Lady Gaga, Rihanna, cam orice fel de muzica :D Nu urasc pe nimeni, n-am de ce, toti au ajuns cu greu unde au ajuns, asa cred eu, si pana n-o sa ajung si eu acolo nu pot sa-i judec.
Nu suport sa fiu mintita, spun lucrurile in fata si prefer ca lumea sa fie cinstita cu mine.
Sunt foarte, foarte,foarte copilaroasa si razgaiata.
Am o obsesie momentan pentru HongKi
Sukkie
si JaeJoong
La cum ma cunosc, daca termin de vizionat Protect The Boss si Marry Me, Marry, sigur obsesia mea dispare :]]
Any question?