| Bancuri cu bula | |
|
|
Author | Message |
---|
Aiko Co Admin
Mesaje : 3364 Reputatie : 1 Varsta : 29 Localizare : Paris , France
| Subject: Bancuri cu bula Mon Apr 16, 2012 12:59 pm | |
| Intr-o zi Bula se duce la magazin si intreaba: Aveti cuie multe? Vanzatoarea:da Bula:foarte multe? vanzatoarea:nu A 2 zi la fel vine a 3 zi o bascula de cuie Bula:aveti cuie? vanzatoarea?da Bula:foarte multe? vanzatoarea:da Bula:dati-mi 1 | |
|
| |
Da Vinci Addicted
| Subject: Re: Bancuri cu bula Thu Jun 14, 2012 12:25 am | |
| suri nu-i chiar asa amuzant..:(( uite unu | |
|
| |
Aiko Co Admin
| Subject: Re: Bancuri cu bula Thu Jun 14, 2012 3:43 am | |
| foarte tare bancu mai adaugi nuste bancuri? | |
|
| |
3mY Addicted
| Subject: Re: Bancuri cu bula Wed Jul 18, 2012 12:29 am | |
| Bula il intreaba pe tata lui : -Tata ,ma pot uita la tv? -Fiule,te poti uita cat vrei la tv dar sa nu il aprinzi ! | |
|
| |
Aiko Co Admin
| Subject: Re: Bancuri cu bula Wed Jul 18, 2012 2:31 am | |
| hai ka ii bun | |
|
| |
Anne Marie. Addicted
Mesaje : 437 Reputatie : -1 Varsta : 30 Localizare : Craiova ^__^
| Subject: Re: Bancuri cu bula Sun Oct 28, 2012 12:35 pm | |
| Un general inspectează plutonul lui Bulă. Ajunge la acesta, îl bate prietenos pe umăr şi zice: - Cum îţi merge, fiul meu? La care Bulă radios: - Ce bine că am dat de tine, tată, mama te caută de ani şi ani...
Bulă vine acasă de la grădina zoologică şi povesteşte: - Ştii, tată, la grădina zoologică am ajuns la o cuşcă, şi... şi... - Ei, spune odată! - Şi domnul profesor a spus că este o barză. - Înseamnă că a fost chiar o barză. - Păi bine, tată, dar de cînd am vorbit despre barză, am crezut că nu există o asemenea pasăre... | |
|
| |
Aiko Co Admin
| Subject: Re: Bancuri cu bula Tue Oct 30, 2012 12:49 am | |
| interesante bancurile mai poti posta | |
|
| |
Anne Marie. Addicted
| Subject: Re: Bancuri cu bula Thu Nov 01, 2012 4:23 am | |
| Profesoara de logica ii intreaba pe copiii din clasa care este cel mai rapid lucru din lume?? Din penultima banca, Ionel spune: - Gandul, doamna profesoara! - Gandul? De ce crezi asta, Ionel? - Pai, stiti, doamna profesoara, am fost odata acasa si m-am gandit la America si imediat am ajuns acolo. - Bravo, Ionel! Ai un zece de la mine!... Altcineva? La care, Mariuca, din prima banca, spune: - Cel mai rapid lucru din lume este lumina, doamna profesoara. - Lumina? De ce crezi asta, Mariuca? - Pai, doamna profesoara, am fost odata acasa si am aprins lumina si in aceeasi clipa a fost plin de lumina peste tot. - Bravo, Mariuca! Ai si tu un zece de la mine!... Altcineva?... La care, Bula, din ultima banca, spune: - Ba' diareea e cea mai rapida din lume. - Cum, ce-ai spus, Bula? Diareea?!?... De ce crezi asta, Bula? - Pai, doamna profesoara, am ajuns odata acasa si nu am avut timp nici sa aprind lumina si nici sa ma gandesc la ceva ca m-am si scapat pe mine!...
Bula ii spune mamei sale: - Mama, imi scrii si mie scrisoarea de Craciun ? Mama: - Pai, mai Bula, de ce ma pui sa iti scriu mereu scrisoarea? Bula: - Pai, mama, daca vede Mosul ce scris am, iar imi aduce o carte de gramatica!... | |
|
| |
Aiko Co Admin
| Subject: Re: Bancuri cu bula Sat Nov 03, 2012 2:56 am | |
| Moş Nicolae stă în seara de Ajun în faţa lui Bulă. Îi arată cu degetul şi îi spune: - Ai fost cuminte anul acesta? La care Bulă: - Tată, moşul ăsta mă ameninţă! Sună avocatul!
Bulă completează o fişă personală pentru angajare. La data naşterii trece 15 august. - În ce an? întreabă funcţionara de la oficiul forţelor de muncă. - În fiecare an! | |
|
| |
Aiko Co Admin
| Subject: Re: Bancuri cu bula Sat Nov 03, 2012 2:56 am | |
| Bulă îl întreabă pe Ştrulă: - Esti şmecher? - Bineînţeles. - Atunci dă-ţi un cap în gură! | |
|
| |
Anne Marie. Addicted
| Subject: Re: Bancuri cu bula Sat Nov 03, 2012 5:47 am | |
| Mama si tatal lui Bula stateau la garsoniera. Ei vroiau sa faca sex si nu stiau cum sa scape de Bula. Ii vine o idee tatalui : T: Bula ia iesi tu pe balcon si zi ce mai e pe afara. Bula se duce si incepe sa povesteasca : B: Vecina de la 1 a aruncat gunoiul in strada. T: Altceva ? B:Un om isi plimba cainele. T: Altceva ? B: Parintii lui Ionel fac sex. T: De unde ai mai scos-o si pe asta Bula ? B: Pai, sta si el singur pe balcon ca si mine.
Intr-o zi se trezeste tatal lui BULA sa-si ia copilu' de la scoala. Merge la scola si vede pe prima usa scris: "copii foarte destepti" Intra. Bula nicaieri! A doua usa: "copii destepti" - Bula nicaieri! A treia usa : "copii prosti"- Bula nicaieri! A patra usa: "copii foarte prosti" Bula nicaieri! A cincea usa: "BULA" !!! | |
|
| |
Aiko Co Admin
| Subject: Re: Bancuri cu bula Sun Nov 04, 2012 8:53 am | |
| foarte tari bancurile sa mai postezi ca m-ai facut sa rad cu lacrimi nu alta | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Bancuri cu bula | |
| |
|
| |
| Bancuri cu bula | |
|