| Bancuri cu blonde | |
|
|
Author | Message |
---|
Aiko Co Admin
Mesaje : 3364 Reputatie : 1 Varsta : 29 Localizare : Paris , France
| Subject: Bancuri cu blonde Mon Apr 16, 2012 12:35 pm | |
| O blondă întreabă un tip pe stradă: - Nu vă supăraţi, cît e ceasul? - 12.15, răspunde tipul. - Hmmm, bizar, zice blonda, e a treia oară cînd întreb azi chestia asta şi de fiecare dată mi se răspunde altceva.
-O blondă şi o brunetă sînt în clasa a VI-a. Care are cel mai frumos corp? - Blonda, pentru că are 18 ani!
-Cum îţi dai seama că o blondă s-a jucat la computer? -Este ruj pe joystick.
| |
|
| |
Aiko Co Admin
| Subject: Re: Bancuri cu blonde Wed Apr 18, 2012 2:47 am | |
| Erau intr-un bloc 3 fete. Una bruneta , una roscata si alta blonda . Se urca toate in lift . Pe buton gasesc putina *~~* ( sper ca v-ati prins ) . Bruneta zice : " Iaaachh " , roscata : "huuu" , dupa vine blonda , ia pe deget , baga in gura : Aaaa , nu e de la noi din bloc | |
|
| |
Aiko Co Admin
| Care e diferenţa dintre o blondă şi o bilă de bowling? În bila de bowling bagi numai trei degete. | |
|
| |
Aiko Co Admin
| Care e deosebirea dintre o blondă şi Himalaya? Pe Himalaya nu se urcă oricine. | |
|
| |
Aiko Co Admin
| Subject: Re: Bancuri cu blonde Wed Apr 18, 2012 2:48 am | |
| Urci o blondă şi o brunetă într-un avion. Avionul decolează şi pe la vreo 3000 m le arunci din avion. Care cade prima? Bruneta. De ce? 1)Pentru că blonda e paraşută; 2)Pentru că bruneta este atrăgătoare şi o atrage pămîntul. | |
|
| |
Aiko Co Admin
| Subject: Re: Bancuri cu blonde Tue Jul 17, 2012 3:45 am | |
| "Ce faci cand o blonda arunca o grenada spre tine ? Raspuns : Scoti cuiul si arunci grenada inapoi ! | |
|
| |
Anne Marie. Addicted
Mesaje : 437 Reputatie : -1 Varsta : 30 Localizare : Craiova ^__^
| Subject: Re: Bancuri cu blonde Fri Sep 14, 2012 4:26 am | |
| O blonda ajunge la un hotel in toiul iernii, trebuie neaparat sa se cazeze. - Imi pare rau nu mai avem camere libere, in schimb avem o camera cu un pat liber in care stau 3 barbati. Acceptati? - Da, spune si ia cheia. Ajunge in camera fiind intampinata de cei 3. - Uite cum facem, zice unul. Iti spune o ghicitoare, daca o rezolvi te lasam in pace, daca nu te violam. Asa... ce e mica, maronie, traieste in padure si sparge nuci? A doua zi se intampla un lucru tare bizar. Camerista veni in camera lor sa faca curat si gasi 2 barbati lesinati si cel de-al treilea la picioarele blondei: - TE ROG SPUNE VEVERITA, TE ROG SPUNE VEVERITA!
| |
|
| |
Aiko Co Admin
| Subject: Re: Bancuri cu blonde Fri Sep 14, 2012 8:13 am | |
| foarte tare bancu cu blonda poiti participa la concurs : bancul lunii | |
|
| |
Anne Marie. Addicted
| Subject: Re: Bancuri cu blonde Sun Sep 16, 2012 5:51 am | |
| - Te rog da-mi samponul tau, ii zice o blonde prietenei sale. - Dar ai un sampon chiar langa tine... - Da, dar aici scrie pentru par uscat, eu il am ud!!
De ce fuge o blonda prin baie? Fiindca pe sampon scria Wash&Go.
De ce mananca o blonda vinerea fasole? Ca sa faca sambata baie in jacuzzi.
Cum omoara o blonda un peste? Il inneaca.
Ce canta un neuron in capul unei blonde? Singuuuuuuur, ataaat de singur. Ce fac 2 neuroni in capul unei blonde? Petrecere. | |
|
| |
Aiko Co Admin
| Subject: Re: Bancuri cu blonde Mon Sep 17, 2012 5:22 am | |
| ii tare de tot ultimu banc cu neuronii | |
|
| |
Anne Marie. Addicted
| Subject: Re: Bancuri cu blonde Sun Oct 28, 2012 12:28 pm | |
| - De ce au angajatele blonde salariul mare? - Pentru ca prostia se plateste..
Doua blonde la supermarket: - Ia uite, pe cutia de lapte scrie "Deschide aici" si eu o deschid mereu acasa...
Doua blonde stau de vorba: - As mai vrea sa plec la Paris... - Ai mai fost? o intreaba cealalta blonda. - Nu, dar am mai vrut sa plec.
Doua blonde asteapta autobuzul in statie. - Ce numar de autobuz astepti? intreaba o blonda. - 9 ,raspunde cealalta. - Eu astept numarul 3, spune prima blonda. La un moment dat in statie apare autobuzul 39. - Ce bine, mergem impreuna acasa! spune prima blonda. | |
|
| |
Aiko Co Admin
| Subject: Re: Bancuri cu blonde Tue Oct 30, 2012 12:55 am | |
| Doua blonde asteapta autobuzul in statie. - Ce numar de autobuz astepti? intreaba o blonda. - 9 ,raspunde cealalta. - Eu astept numarul 3, spune prima blonda. La un moment dat in statie apare autobuzul 39. - Ce bine, mergem impreuna acasa! spune prima blonda. asta ii vel mai tare banc | |
|
| |
Anne Marie. Addicted
| Subject: Re: Bancuri cu blonde Thu Nov 01, 2012 4:13 am | |
| O blonda se hotaraste sa se cuminteasca, asa ca se cupleaza cu un baiat cuminte. Cand, in sfarsit, ajung in pat, tipul ii sopteste blondei: - Pot sa-ti zic Ghiocel? - Da, dar de ce? - Pai esti prima... - Aha, da' eu pot sa-ti zic Boeing? - Da, dar de ce? - Pai esti al 747-lea...
Doua blonde stau de vorba. Una zice: - Draga, sotul meu are serviciu langa o florarie. Niciodata nu mi-a adus vreo floare... - Si ce? Al meu are post langa Conservator. O conserva n-am vazut pana acum...
Doua blonde se plimba pe Magheru. Una dintre ele gaseste o oglinda. O ia de jos, priveste si zice: - Uite, fata, o poza cu mine ! - Ia da-mi-o si mie ! Ha , Ha , Ha ,ce fata de proasta ai ... | |
|
| |
Aiko Co Admin
| Subject: Re: Bancuri cu blonde Sat Nov 03, 2012 2:52 am | |
| Blonda: - Sun de doua zile la 07002300 si nu-mi raspunde nimeni. Vanzator: - De unde aveti acest numar, doamna? Blonda: - Este pe usa companiei dvs. Vanzator: - Doamna, acela este programul nostru.. | |
|
| |
Aiko Co Admin
| Subject: Re: Bancuri cu blonde Sat Nov 03, 2012 2:52 am | |
| O blonda merge la doctor. - Domnule doctor, de fiecare data cand fac sex ma doare... Doctorul introduce mana si o intreaba daca o doare, blonda zice ca nu, doctorul baga mana mai mult, tot nu o doare, mai mult ... si blonda scoate un tipat: - Va doare? intreaba doctorul. - Da. - Pai de ce nu mi-ati zis: aveti probleme mari cu amigdalele.. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Bancuri cu blonde | |
| |
|
| |
| Bancuri cu blonde | |
|